3 Kasım 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim Adım Gültepe finali güzeldi, reytinglerde kötü gelsede ,unutulmaz!

Karadayı gayet iyi gitmiş...

Ulan İstanbul biraz düşüş yaşasa da başarısını sürdürmüş...

Reaksiyon'a birkaç hafta daha şans verilir bence, ama daha yükselemezse sona erme ihtimali de yüksek...

Benim Adım Gültepe, o saatte yayınlanmasına rağmen gayet iyi gitmiş. Kanal D koca diziyi iki haftada bu hallere getirdi ya, daha da bir şey demiyorum...

Emanet, yeni gününde de orta sonuçlar almış. Yine de Pazartesi günleri kadın draması olmadığı için gidebilir sonuna kadar...

O Ses Türkiye başarılı gitmeye devam ediyor, sonuçlar TV8 için gayet iyi...

Güldür Güldür Show'un tekrarı da başarılı gitmiş...

Beni Böyle Sev de yine idare eder sonuçlar almış. Bakalım yeni gününde ne yapacak?

Cüneyt Özdemir beklenen sonuçların biraz altında kalmasına rağmen başarılı. Ece Üner, Fatih Portakal, Nazlı Çelik ve Cem Öğretir de günün diğer karlı çıkanları arasında...

Beni Affet ve Bu Tarz Benim, kanallarının gündüz kuşağı gururları olmaya son hızla devam ediyor...

Son düzenleme:
Son bölümü şimdi izledim de harika bir bölüm olmuş yazık oldu bu projeye. Benim Adım Gültepe asla unutulmayacak bir 8 bölüm yaşattı.

reaksiyon önce gün değişikliği sonra elvada
eee ne demişler

Çok kolay
1.Arka Sokaklar
2.Yalan Dünya
3.Urfalıyam Ezelden​
naber Gecen Haftalarda Bir Laf dedin Nazlı varker Ece Uner kim die ahahahah Ben ne dedim ? hatirliyonmu? Hatırlatmama gerek yok Reytingler gosteriyo Hey Allahim ya sanki yalan konusuyoz gibi neyse Hep dedim yine diyom Bu sezon Star Show haber izleniyo gerisi bos

Cüneyt Özdemir'den sıçrama bekliyordum ama hiçbir etki yapamamış reytinglere. (İki gündür gözatmayı unutuyorum görmek için)

Karadayı tüm gruplarda yine zirvede yer almış tebrikler.

Reaksiyon beklentilerin baya altında yine.
Önce pt-2'ye atılır sonra da kaldırılır.

Ulan İstanbul oranlarını sabitledi gibi. Güzel gidiyor ama biraz daha yükselse fena olmaz.

O Ses Türkiye ab ve abc1'de çok iyi.

Cüneyt Özdemir fena başlamamış.

İnsan Gültepe'ye de yorum yapar faydasuz

Karadayım her 3 grupta zirvede.Yeni diziler gelsinler bakalım geldikleriyle gitmekleri bir olacak)))unutmayın pazartesi Karadayı günü başka dizilere yer yok.

Karadayima helal.Ozeti bile bazi dizilerden iyi reyting aliyor! 3 sene zirvede yeni dizilerden hic korkumuz yok ilk bolumleri biraz etkiliyor sonra yine dususe geciyorlar bkz Reaksiyon)
komedi(Ulan Istanbul),aksiyon(Reaksiyon),dram-genclik dizisi(Beni boyle sev) ve daha nice dizileri bu gune koydular hepsi ellerinde patladi)

haftalikta gecen hafta daha kotu oran aldi ama yine AB grupunda 2 oldu)

3 sene zirvede yer almadı yanlış bilgilendirmeyelim o ses genelde geçti geçen sezonlar

Reaksiyon çok düşük

Ötesiz İnsanlar fena gitmiyor STV ortalamasına göre