Yakamoz-Asi Süper Emekli Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 53,900 Reaksiyon puanı 37,137 Puanı 1,061 21 Mayıs 2014 #21 Bölümler niye hep kisa kisa, bazen tek cümleden olusuyor? @halukerogluFOX
cokiyitvci Konu Sahibi Favori Üye Katılım 30 Haziran 2011 Mesajlar 33,654 Reaksiyon puanı 14,553 Puanı 1,060 Yaş 28 21 Mayıs 2014 #22 Yakamoz-Asi' Alıntı: Bölümler niye hep kisa kisa, bazen tek cümleden olusuyor? @halukerogluFOX Genişletmek için tıkla ... Öncelikle romanı takip ediyor muydun? Ediyorsan yorumlarını her bölümde bekliyorum. Niye kısa dersen, farklı bir iş yapmak istiyordum bu da oldu. Bölümlerin hepsi kısa değil ayrıca.
Yakamoz-Asi' Alıntı: Bölümler niye hep kisa kisa, bazen tek cümleden olusuyor? @halukerogluFOX Genişletmek için tıkla ... Öncelikle romanı takip ediyor muydun? Ediyorsan yorumlarını her bölümde bekliyorum. Niye kısa dersen, farklı bir iş yapmak istiyordum bu da oldu. Bölümlerin hepsi kısa değil ayrıca.
Yakamoz-Asi Süper Emekli Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 53,900 Reaksiyon puanı 37,137 Puanı 1,061 21 Mayıs 2014 #23 halukerogluFOX' Alıntı: Öncelikle romanı takip ediyor muydun? Ediyorsan yorumlarını her bölümde bekliyorum. Niye kısa dersen, farklı bir iş yapmak istiyordum bu da oldu. Bölümlerin hepsi kısa değil ayrıca. Genişletmek için tıkla ... Yok, daha firsatim olmadi okumak icin de, göz gezdirirken dikkatimi cekmisti.
halukerogluFOX' Alıntı: Öncelikle romanı takip ediyor muydun? Ediyorsan yorumlarını her bölümde bekliyorum. Niye kısa dersen, farklı bir iş yapmak istiyordum bu da oldu. Bölümlerin hepsi kısa değil ayrıca. Genişletmek için tıkla ... Yok, daha firsatim olmadi okumak icin de, göz gezdirirken dikkatimi cekmisti.
cokiyitvci Konu Sahibi Favori Üye Katılım 30 Haziran 2011 Mesajlar 33,654 Reaksiyon puanı 14,553 Puanı 1,060 Yaş 28 21 Mayıs 2014 #24 Yakamoz-Asi' Alıntı: Yok, daha firsatim olmadi okumak icin de, göz gezdirirken dikkatimi cekmisti. Genişletmek için tıkla ... Okumanı çok isterim, ilk bölümden ama.
Yakamoz-Asi' Alıntı: Yok, daha firsatim olmadi okumak icin de, göz gezdirirken dikkatimi cekmisti. Genişletmek için tıkla ... Okumanı çok isterim, ilk bölümden ama.