3 Eylül 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Ne İzlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 3 25.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 8.3%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 4 33.3%
  • Kalbim Seni Seçti - Tekrar (ATV)

• Hakan Bey (ATV)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 2 16.7%
  • Sihirli Annem (Star)

• 300 Spartalı (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Hayrettin (Star)

Oy: 4 33.3%
  • Astro Boy (Show)

• Alacakaranlık (Show)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
3 Eylül 2011 Reyting Sonuçlari Fks14'ün Yorumu:

Kanal D'de ekrana gelen ve basrollerini; Ayse Nil Samlioglu, Sebnem Bozoklu, Ilker Aksum ve Yetkin Dikinciler'in paylastigi "Bizim Yenge" yine ayni basarisini sürdürmeye basarmis. Dizi özellikle A/B'de rakiplerine fark atarak uzun soluklu bir dizi olacagini göstertmis. Bu dizi Çarsamba'da 9 reytingi geçmisti ama Muhtesem Yüzyil'in gelisiyle bu basariyi yakalaymazdi bu da ortadaydi. Simdi Kanal D Çarsamba'ya farkli bir proje sunacak; Kuzey Güney. Kuzey Güney'in Muhtesem Yüzyil'in geçmesine pek inanmiyorum ama 9 reyting alacagina eminim Kuzey Güney'in. Bizim Yenge'ye dün bir sahnesine baktim ve o kadar güzel bir dizi ama izleyemedim tamamini çünkü Lale Devri'yi izlemeyi tercih ettim.

FOX'ta ekrana gelen ve yeni sezonun 2.bölümü yayinlanan Lale Devri dizisi basarisini sürdürmeye basarmis ve iki gruptada ilk 3'te yer almayi basarmis. Tabi geçen sezon 7 reytingler aliyordu ama simdi yeni sezon daha yeni yeni açiliyor ve tam olarak açilmadi diyemeyiz. Gelecek haftalarda/aylarda Lale Devri'nin eski forumuna dönmesi söz konusudur. Çünkü bu dizi dünkü bölümüyle en az Bizim Yenge kadar zirveyi hakettigini düsünüyorum.

Yeni sezonunu açan ve ATV'de ekrana gelen ve senaryosunu Gani Müjde'nin yazdigi "Yahsi Cazibe" iyi bir baslangiç yapmayi basarmis ama pek de mükemmel diyemeyiz. Beklentilerin altinda kalmis biraz ama yine de ATV için iyi reytingler. Yahsi Cazibe zorlanabilir bu sezon ama daha birsey belli degil.. Bekleyip görecegiz.

Star Tv'de fantaztik dizisi olarak ekrana gelen "Sihirli Annem" kanalina fiyasko yasatmaya devam ediyor. Ilk bölümüyle umut vaad eden dizi birtürlü istenen reytingleri alamiyor ve günlük bir dizi olarak yayinlatmaya karar verdi Star Tv. Bence bu karar isabetli oldu ama bu diziyi genellikle çocuklar izliyor, ama umarim günlük bir dizisi olarak ekrana geldiginde daha iyi reytingler alir.

2011 - 2012 sezonunda Cumartesi dizileri neler bekliyor?

Bizim Yenge: Simdilik çok çok iyi reytingler alan dizi gelecek haftalarda zorlanabilir. Çünkü Acun'un projeleri var; Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor, Türkiye'nin Sesi vs. Lale Devri'de eski forumuna dönecektir büyük ihtimal ama Bizim Yenge bu sezonu iyi geçirir ama çok da fazla büyük konusmamak gerek.. Bu piyasada isler böyle, ya dizini tutturursun ya da büyük bir hayal kirikligi yasayarak dizini bitirirsin.

Lale Devri: Geçtigimiz sezon yüksek reytingleriyle dikkat çeken dizi bu sezon biraz düsüs yasasada eski forumuna döneceginden eminim. Bu haftaki kanal siralamasinda geride kalmisti çünkü Hayat Bilgisi yüzünden. Ama Lale Devri'yi iyi bir sezon bekliyor,.. Ama hepimiz bakacagiz görecegiz.

Yahsi Cazibe: Yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen Yahsi Cazibe iyi bir baslangiç yapmayi basarmis ama pek de mükemmel diyemeyiz. Peki bu diziyi gelecek sezon neler bekliyor? Yahsi Cazibe bu sezon zorlanabilir, çünkü güçlü rakipleri var. Ama Hakan Yilmaz - Aslihan Gürbüz faktorünü unutmamak gerek. Bu dizinin belirli bir hayran kitlesi var, ve bu izleyeciler Yahsi Cazibe'yi kolay kolay birakmazlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
vallahi bu bizim yenge berbat yahu...1-2 bölümdür bizim yenge ve kocası bahrinin hala gerdeğe giremmemesi söz konusu ediliyor dizi tamammen kanadan kazanıyor...geniş ailenin ilk başladığı bölümlerdeki komediye bakıyorumda bu dizi bu reytingleri haketmiyor...yahşi cazibenin dünkü bölümü güzeldi....lale devri zaten iğrenç bir dizi saçma sapan geçen yıl bitmek üzereyken foxta parladı..bu yıl acunun yapımlarıda gelince ilk 10 başarı olur... hakan bry yakında yolcu...hayrettin iyi başlamış ancak daha iyi olabilr koskoca kış sezonu....sihirli annem günlük dizi olarak daha başarılı olacaktır....şanslı masa pt 2 de mükemmel iş başarıyor....