3 Eylül 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Ne İzlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 3 25.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 8.3%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 4 33.3%
  • Kalbim Seni Seçti - Tekrar (ATV)

• Hakan Bey (ATV)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 2 16.7%
  • Sihirli Annem (Star)

• 300 Spartalı (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Hayrettin (Star)

Oy: 4 33.3%
  • Astro Boy (Show)

• Alacakaranlık (Show)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

3 Eylül 2011 Reytingleri

Yeni sezonun açılmasıyla birlikte reyting heyecanı başlıyor.

Yayın hayatına Çarşamba günü müthiş reytinglerle başlayan Bizim Yenge, Cumartesi'ye taşındı. Geçen sezon uzun süre Cumartesi günü zirveyi zorlayan Yahşi Cazibe sezonu açtı. Geçen sezonun son döneminin lideri olan Lale Devri de bu sezon ikinci kez ekrana geldi. Peki bu zorlu yarışta galip olan taraf hangisi oldu ?

Çeşitli kanallarda yayınlanan iddialı filmler ne kadar reyting aldılar ?

Yeni sezonu açan Hayrettin, Şanslı Masa, Hakan Bey ve diğer programlar ne kadar izlendi ?

Hepsi ve daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra FavoriForumum'da olacak.

Sonuçlar belli oldu.

Bizim Yenge, Çarşaba günü aldığı reytingleri sürdürdü ve yine açık ara zirvede yer aldı. Özellikle A/B'de en yakın rakibini ikiye katlayarak müthiş bir başarı gösterdi.
Geçen sezonun son dönemlerinde Cumartesi liderliğini ele geçiren Lale Devri yeni sezonda umduğu gibi gitmese de günün ikinci dizisi olmayı başardı.
Geçen sezonun flaş işlerinden biri olarak dikkat çeken Yahşi Cazibe sezonu beklentilerin altında bir performansla açtı. Dizi yine de totalde 3. A/B'de 4. olmayı başardı.
Show'da yayınlanan Astro Boy ve Alacakaranlık filmleri iyi gitti.
Çok yakında günlük dizi olacak olan Sihirli Annem iki grupta da ilk 20'ye giremedi!
Şanslı Masa başarısını sürdürerek ilk 10'da yer aldı.
ÇGHB'nin gündüz tekrarları muhteşem bir iş çıkarıyor. Programın tekrarı iki grupta da ilk 6'da yer almış.
Gece kuşağında ise Hayrettin sezonu 8 share ile açtı ve aynı saatteki rakibi Hakan Bey'i rahat geçti. Hakan Bey için koltuk sallanıyor!

Son düzenleme:
Haftaya yarış daha da kızışacak. Çünkü Şefkat Tepe'de geliyor. Şefkat Tepe'nin gelişiyle beraber STV'de yükselecek.

Yorumlarım :

Bizim Yenge Çarşamba günü almış olduğu reytinglere devam ediyor. Yeni gününde de müthiş gitti. Özellikle A/B'de rakiplerine ciddi bir fark atmış.
Yahşi Cazibe sezona orta reytinglerle başlamış.
Lale Devri bu sezon zorluk çekecek gibi. Geçen sene çok iyi gidiyordu bu sene düşüş var.
Sihirli Annem yeni gününde de başarılı olamamış. Dizinin tekrarları yeni bölümünden iyi reytingler alıyor. Bakalım günlük dizi olması diziye iyi gelecek mi ?

Tahmin :

Hilal Cebeci'yi konuk eden Hayrettin özellikle A/B'de iyi gitmiştir bence. :)
Hakan Bey yine gerilerde kalmıştır.
Şanslı Masa ilk 20'ye girer ama çok da iyi gitmez.

Ama Şanslı Masa 23.00'dan sonra yayınlandı. Prime-Time'a girmiyor ki. :)

22.40 gibi başladı yanlış görmediysem :) Yanlış görsem bile fark etmez. Bizim Yenge muhtemelen 20 share üstü aldı. O rakamlardan düşse düşse 11-12 shareye düşer. Bu da yeter ilk 10 için, ama belli de olmaz bekliyoruz :):)

Bizim Yenge fazla bir düşüş yaşamamış. :) Düşünmüştüm zaten. :)

Yahşi Cazibe cazibesini yitirdi herhâlde. Büyük bir ilgi yok. :)

Lale Devri şu sıralar ortalama gidiyor. Bence bu sezon devam eder ama gelecek sezon final yakın. :)

Bizim Yenge gününü yeni degistirmis olmasina ragmen süper hele AB de yine ucmus, Lale Devri Yahsi Cazibe nin üstünde reyting alarak iyi is cikarmis, Yahci Cazibe orta karar bir baslangic yapti ama bu sezon gecen sezondan cok daha zor olacak

Sizde abartmayi seviyorsunuz.. Ş ok! Geçen sezon yüksek reytinglerle dikkat çeken Lale Devri önemli oranda düsüs yasamis vs vs.. Düsüs yasamamis hatta A/B'de reytingini daha da yükseltemis..

Kanal siralamalardan pek fazla sey aramamak gerek. 🙂

İzlediklerim:
Yahşi Cazibe
Kalbim Seni Seçti
Hakan Bey

Yahşi Cazibe:
Eski formundaydı desem yalan olmaz. Güzel bir bölümdü. Vural Çelik oyuncu kadrosuna katılması biraz daha aktifleştirdi diziyi ama ben gelmesine pek sevinmedim. Nuri'de sergilediği iğrenç ötesi performans tabiki buna etken. Vural Çelik durduk yere bağırırken ilginç çıkışları var bu beni çıldırtan etkenlerden.

Kalbim Seni Seçti:
Perşembe günü izlememiştim sonlara doğru izledim. Derin'in peşine takıldığı mafya sanılan biri gidiyor ve Emir'i bıçaklıyor. Daha sonra polis, Derin'in evinde duruyor falan filan işte daha sonra Kaan işini bitiriyor adamın. Olaylar böyle gelişiyor işte. Dramatik sahneler yaşanıyor.

Hakan Bey:
Dün tam bir nostalji gecesiydi. Baştan sona kadar izlemeyi çalıştım ama uykum geldiği için sonuna kadar izleyemedim ve bence çok güzel bir programdı. Nostalji yaşamak isteyenler için bu program onlara çok iyi gelirdi. 7-8 tane ünlü eski sanatçılar geldi. Çok güzel bir program oldu bence.

Sizde abartmayi seviyorsunuz.. Ş ok! Geçen sezon yüksek reytinglerle dikkat çeken Lale Devri önemli oranda düsüs yasamis vs vs.. Düsüs yasamamis hatta A/B'de reytingini daha da yükseltemis..

Kanal siralamalardan pek fazla sey aramamak gerek. 🙂

Geçen sezon A/B'de 20 share civarı alırken. Bu sezon 12 sharede kalmış. Geçen sezona göre ortada bir hayal kırıklığı söz konusu. Tabii bu düzelebilir, beklemek lazım ama çok yakında rakiplere bir de Acun'un programları eklenecek...

Kanal sıralamalarında çok geride kalmasının sebebi Hayat Bilgisi imiş. Hayat Bilgisi ve dizinin özetiymiş.

çok abartmışsınız lale devri çok düşüş yaşamamışson bölümüne göre abde reytinglerini arttırmış bile bu bölümden sonra haftaya totalde zirvede dizi son sahnesinde duygu seli yaşandı zaten drama dizileri kışın daha yüksek izlenme payları alır
foxun reytinglerini düşüren reytingleri düşük olmasına rağmen defalarca prime timeda tekrarlarını verdikleri hayat bilgisi dizisidir

Kalbim Seni Seçti'nin tekrarını izledim...Senaryo'yu bayaa genişlettiler inşallah bu sene devam eder...

çok abartmışsınız lale devri çok düşüş yaşamamışson bölümüne göre abde reytinglerini arttırmış bile bu bölümden sonra haftaya totalde zirvede dizi son sahnesinde duygu seli yaşandı zaten drama dizileri kışın daha yüksek izlenme payları alır
foxun reytinglerini düşüren reytingleri düşük olmasına rağmen defalarca prime timeda tekrarlarını verdikleri hayat bilgisi dizisidir

Hayat Bilgisi'nden kaynaklandığını ben de belirttim zaten.

Son bölüme göre düşüş yaşamamış tabii ki ama geçen sezona bakarsan büyük bir düşüş var. Geçen sezon sonlarında hiçbir dizi Lale Devri'ni ikiye katlayamazdı.

dün yahşi cazibe ve hayrettine baktım hayrettin süperdi bence 🙂

Reyting hakkında yorumumum
- Bizim Yenge Çarşamba günü aldığı reytingleri Cumartesi günü de almaya devam ediyor.
- Lale Devri'yi 1. olmada yolunu Bizim Yenge ve bir bakıma Yahşi Cazibe engel olmuş.
- Yahşi Cazibe'nin daha iyi reyting alacağını düşünürken biraz vasat kalmış.

Bizim Yenge, Cumartesi gününe iyi bir başlangıç yapmış hemde Lale Devri ve Yahşi Cazibe gibi güçlü diziler karşısında. Bu işten anlayacağımız Cumartesi'nin en güçlü adayının 'Bizim Yenge' olması. Artık rahatlıklar dizinin tuttuğunu söyleyebiliriz. İzleyicinin sevdiği bir dizi hâline geldi Bizim Yenge.