3 Ekim 2019 Perşembe Reyting Sonuçları

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,742
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Perşembe gününün reyting sonuçları belli oldu!

mucizedoktor1.jpg

Tüm kategorilerde FOX TV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi 'Mucize Doktor' zirvede yer aldı!

İşte reyting sonuçları:

screenshot-1-pNL9.png

Kaynak : Medyaradar

Bikaç haftaya yada aya çukurova liderliği alır mucize doktor mucize şekilde çakılacak

Tam reklamlı yayın ABC'de yükselmiş. AB grubu her zamanki gelgitliğini yapmış. :A

Özet 11 reyting. :Z

Zuhal ve Kadir de iyi gitmiş dün.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Özeti bile 10+ alan dizi 10 bandının aşağısına düşmez...

Dün, maç varmış. .. Bence o yüzden düşüş yaşadı. Genel olarak bölüm de biraz sıkıcı gibiydi ama haftaya toplar inşallah...

Mucize Doktor yine harika. 1 saat özetli ve 4 kuşak reklamlı yayına geçmesine rağmen hem de. :Z Maç olduğunu bilmediğim için 20 bekliyordum ama gelecek hafta geçer artık. Nasıl olsa bu haliyle bile çatır çatır çatlatıyor herkesi. :A

• Harika
Reactions: Gizmen
Bir Zamanlar Çukurova birkaç ay sonra yeniden Totalin zirvesine oturur. Mucize Doktor mükemmel gidiyor amma zamanla 10-11lere düşer.

Özeti bile 10 reyting alan 12 - 13 bandından aşağıya düşmez - konusunu bozmadıkça -.
Bence zamanla isleyicisi oturan diziler daha avantajlı ve kesin birşey diyebiliriz. Bu dizide farklı. Ben izlemedim diziyi bilmiyorum.
Şahsi görüşüm, aniden yükselen işler birkaç ay sonra hızla normala dönmesidir.
Bakalım umarım yanıltır.

Zuhal çok başarılı bir hafta geçiriyor. Ama gelinler çok beceriksiz ve saygısız, kayınvalideler de çok fena bu hafta. Demek ki halk bunları görmek istiyor... :bilmem:

Taner'im tebrikler :bhr:

#MucizeDoktor rekortmen dizim yeniden iyi oranlar almayı başarmış tebrikler. Daha çok artacaktır. Dün uç tane ana maç varmıştı ve dün özeti en uzun süre süren dizi Mucize Doktor'du. @FOXTurkiye özetleri kısa tut. ??????.

Bundan sonra ilk 10'u paylaşacaksanız, oranları ile paylaşsanız daha bakılası bir konu olur. :A

Mucize Doktor coşamamış, 20 reyting almalıydı .s
Maçlar ve özet diziyi azcık düşürdü ama yine açık ara 1. Haftaya artacaktır yeniden.

Bir Zamanlar Çukurova birkaç ay sonra yeniden Totalin zirvesine oturur. Mucize Doktor mükemmel gidiyor amma zamanla 10-11lere düşer.
Bzç artık zirveyi alamaz. Totalde özetimiz ile yarışıyor sadece. Böyoe giderse md düşmez.

Bikaç haftaya yada aya çukurova liderliği alır mucize doktor mucize şekilde çakılacak
Komikmiş. Atv dizilerini yerin dibine sojtu. Mucizesini gösterdi. Size anvak umut etmek düştü. Ab de bu güne kadar ki en iyi dizi rekorunu kıran bir diziyi kıskanmak normal tabi ki. ??????.