3 Ekim 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Aaaa TV2 de reyting sistemine girmiş.

Bu kadar iddialı bir çıkış sürdürürken bir anda tökezlemesi buna delalet
Sen gözümden düştün Deniz bizi karşımıza alarak Macun'dan medet umdun. Bak gör sana ne entrikalar yapacam.
En son bizi karşımıza alan @xemrexxx bak şimdi ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde @sokak sanati ve @Aserat ile birlikte tedavi görüyor.

O zaman sana sevdiğin bir ismin şarkısıyla cevap vereyim. Zira kendisi showu sever
Zoruna mı gitti gardaşşş zorunaaaayy

Hayır biri dizi başlarken verildi diğeri de 22:45 gibi atma

Beni değerlendirmek sizin gibi üyeciklere mi kalmış.
Siz önce kademe atlayın

Hayır geçen hafta 3 kuşak reklam verdi.
Asıl sen sallama. 19.58-20.13 arası 15 dakika özet verip ardından yeni bölüme başlamış ve 23.15'te bitmiş. 2 kuşak reklam verdiyse İçerde gibi 22.45'ten sonra girmiş olması lazım.

İçerde zirvedeki yerini artık kolay kolay kimseye bırakmaz sanırım.
O Ses Türkiye düşündüğümden düşük gitmiş. Kırgın Çiçekler ve Paramparça geçen haftaya göre yükselmiş.
Babam ve Ailesi Kanal D için özellikle pazartesi olması da önemli uzun zamandır pazartesileri bir yapım tutturamıyordu, iyi gitmiş durumda. Ben hala dizinin potansyelinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum.

Asıl sen sallama. 19.58-20.13 arası 15 dakika özet verip ardından yeni bölüme başlamış ve 23.15'te bitmiş. 2 kuşak reklam verdiyse İçerde gibi 22.45'ten sonra girmiş olması lazım.
Diziyi izleyen benim benden iyi mi bileceksin. Jenerik girdi reklama girdi sonra 22:45'te 2.reklama girdi.

Gözlerim yaşardı yine bu tarafsızlık karşısında

Abden kaçmışlar da mış mış mış oses türkiye geldi farkındaysanız normal düşmesi abc1 de rakip yok kendimize 2kat fark atmışız totali kaptırcaz gibi geldi bana sönük bir bölümdü haftaya çok daha iyi oranlar alınır ama hafta lideri EDHO 9 alarak kapatacaktır

Total bizim kız bizim

Ratingler ne desem bilemedim kırgın çicekler içerde nin peşini bırakmamış bırakmazda
ben içerdenin ratinglerine düşüş görmedim ya

İçerde süper gitmiş harikalar yaratmış konudaki yorumu takmayınız

Paramparça biter yakında mineciğim kiralık aşka anne rolünde gelmeli

Kırgın Çiçekler, İçerdenin özetine geçilmiş. Dizinin sonu yakın
Totale bakmıyorsun sanırım
Senin Vadide total dizisi ya siz sadece ona bakardınız hani

Ratingler ne desem bilemedim kırgın çicekler içerde nin peşini bırakmamış bırakmazda
ben içerdenin ratinglerine düşüş görmedim ya
Düşmüş nasıl düşmemiş
Geçen hafta 8,88 almıştı bu hafta 8,20 aldı