Demek ki sizden seyirci çalan TV2 olmuşAaaa TV2 de reyting sistemine girmiş.
İçerde üzerinden prim yapma artık.Demek ki sizden seyirci çalan TV2 olmuşAyy ezikler
Prim yapmaya değmezmiş zaten 3.bölümden dağılmaya başladı. Haftaya 7 reytinge inerse AB grubunda bitti işiİçerde üzerinden prim yapma artık.
Deniz Harikalar Diyarında.Prim yapmaya değmezmiş zaten 3.bölümden dağılmaya başladı. Haftaya 7 reytinge inerse AB grubunda bitti işiTotalde de 0,85'lik fark var onu da haftaya kapatırız
Bu kadar iddialı bir çıkış sürdürürken bir anda tökezlemesi buna delaletDeniz Harikalar Diyarında.
Sen gözümden düştün Deniz bizi karşımıza alarak Macun'dan medet umdun. Bak gör sana ne entrikalar yapacam.Bu kadar iddialı bir çıkış sürdürürken bir anda tökezlemesi buna delalet
O zaman sana sevdiğin bir ismin şarkısıyla cevap vereyim. Zira kendisi showu severSen gözümden düştün Deniz bizi karşımıza alarak Macun'dan medet umdun. Bak gör sana ne entrikalar yapacam.En son bizi karşımıza alan @xemrexxx bak şimdi ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde @sokak sanati ve @Aserat ile birlikte tedavi görüyor.
Asıl sen sallama. 19.58-20.13 arası 15 dakika özet verip ardından yeni bölüme başlamış ve 23.15'te bitmiş. 2 kuşak reklam verdiyse İçerde gibi 22.45'ten sonra girmiş olması lazım.Hayır biri dizi başlarken verildi diğeri de 22:45 gibi atma
Beni değerlendirmek sizin gibi üyeciklere mi kalmış.Siz önce kademe atlayın
Hayır geçen hafta 3 kuşak reklam verdi.
Diziyi izleyen benim benden iyi mi bileceksin. Jenerik girdi reklama girdi sonra 22:45'te 2.reklama girdi.Asıl sen sallama. 19.58-20.13 arası 15 dakika özet verip ardından yeni bölüme başlamış ve 23.15'te bitmiş. 2 kuşak reklam verdiyse İçerde gibi 22.45'ten sonra girmiş olması lazım.
Sen gözümden düştün Deniz bizi karşımıza alarak Macun'dan medet umdun. Bak gör sana ne entrikalar yapacam.En son bizi karşımıza alan @xemrexxx bak şimdi ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde @sokak sanati ve @Aserat ile birlikte tedavi görüyor.
güvendiği AB grubunda düşüşe geçmeye başladı. Dizi 3.bölümüyle AB izleyicisine bekleneni verememiş gözüküyor. Belli kitle kaçmaya başlamış gibi.
Atv'nin fenomen dizisi Kırgın Çiçekler bu hafta tüm gruplarda yükselişe geçti ve rakibine yeniden ben de buradayım dedi adeta.
Selpak vereyimGözlerim yaşardı yine bu tarafsızlık karşısında
Total bizim kız bizimAbden kaçmışlar da mış mış mış oses türkiye geldi farkındaysanız normal düşmesi abc1 de rakip yok kendimize 2kat fark atmışız totali kaptırcaz gibi geldi bana sönük bir bölümdü haftaya çok daha iyi oranlar alınır ama hafta lideri EDHO 9 alarak kapatacaktır
Totale bakmıyorsun sanırımKırgın Çiçekler, İçerdenin özetine geçilmiş. Dizinin sonu yakın
Düşmüş nasıl düşmemişRatingler ne desem bilemedim kırgın çicekler içerde nin peşini bırakmamış bırakmazda
ben içerdenin ratinglerine düşüş görmedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?