Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Her zaman aynısını yapıyor bütün diziler. Son anlıkta reklama giriyor ya. Geçen hafta Yalan Dünya girmedi çünkü, Kayıp dizisine izleyici toplayacaklardı. Ben de o yüzden sitem ettim. Bir başta bir de sonra verilen reklam en güzel reklamlardır. Çünkü, henüz başlamamış ve diğer ise bitmiş bir reklamdır. Son sahne gösterilir ve dizi hemen biter. İntikam da 22.45`te girdi, 23.00`de bitti. Aralarında 23 dakika fark varmış. İntikamın bu 23 dakikadan yararlanabileceğini sanmıyorum, kitleleri benzer değil. Yükseliş bölümle alakalı.
Her zaman aynısını yapıyor bütün diziler. Son anlıkta reklama giriyor ya.
Geçen hafta Yalan Dünya girmedi çünkü, Kayıp dizisine izleyici toplayacaklardı. Ben de o yüzden sitem ettim. Bir başta bir de sonra verilen reklam en güzel reklamlardır. Çünkü, henüz başlamamış ve diğer ise bitmiş bir reklamdır. Son sahne gösterilir ve dizi hemen biter. İntikam da 22.45`te girdi, 23.00`de bitti. Aralarında 23 dakika fark varmış. İntikamın bu 23 dakikadan yararlanabileceğini sanmıyorum, kitleleri benzer değil. Yükseliş bölümle alakalı.