3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazı diziler 2 senede yüksek reytingle biriyorlar. Onlar henüz tutmamış mı biten diziler?
dizi planlandıgı final yaparsa o dizi tutmuştur. diyer türlü yarıda kalmış diye bakabiliriz. yada 1 sezon planlanmıştır baştan ilan edilir 40 bölüm dizi planlandıgı gibi biter tutmuş denir..
1 sezon tamamladı
Revenge 22 bölüm ABD'de ve o bölümleri Ocak ayından Haziran ayına kadar yayınladılar
amerikadan mı yazıyon ))) burası türkiye

kurtlar vadisi inanılmaz aksiyon tavan yaptı resmen tam da nokta atışı bi müzik süper ya vadi kadar aksiyon yapabilen bir dizi yok coştum iyice
reytingler düşük başlamış doğal olarak şimdi normal reytignler gelecek 2 anlığı feda ettik başbakana özetin alacağı 6-8 reytingi feda ettik yeni bölüm 7-9 la başladı ama şimdi 11 i geçer millet ekrana şimdi hücum etti daha

Yalan Dünya 3. senesine girdi. Planlanan bir bölüm sayısı yok. Bu sene biterse o zaman dizi tutmuş sayılmıyor mu?

şu an tv tarhine geçecek bir tanım yaptın tutmuş dizi tanımı

galip intikamdan iyi gidiyo helal olsun

vadide aksiyonun babası var süper ötesi

işte gökhan kırdar bizlere kulak verdi eski müzikler çalıyo artık adamsın be adammmmmmmm

Aramızda Kalsın yarın ilk 3'te yer alacak bence..

galip son anlıkta listede idare eder kanal d 3 reyting alırsa dua etsin
bakalım intikam nasıl gidecek @beyazsoy jenerikten sonra reklam çıkmadı
ne bileyim korkudan galip dervişi koyunca özet yerine. kanal dnin işlerini kim tahmin edebiliyor ben tahmin edeyim )))))) . meger galip dervişin reytinginden yararlanamk istemişler.. kayıptaki taktiği burda da uygulandılar ama ellerinde patlamış olabilir bu taktik )))))

vadi sezonun en iyi bölümü ah ah ah diyorum reytingleri haftaya uçuracaz derken de facto reklamı geldi tepeden
dizi reklam manyağı olmuş

kanal d ile ilgili @EveN bile bu ka net konuşmuyor bence sen karışma hacı irfanşahin bile 15 dk öncesine ka bilemiyordur

Çocuklar Duymasın 21:14'de reklama girdi.

Nasıl gidiyor

vadi süper ya ama bugun ortalama olarak 3.57 reyting gerideyiz
gecen hafta 10 baslamisti bu hafta 6 erken baslamak çok kötü

Çocuklar Duymasın da bugün çok iyi bir bölümle ekrana geldi. Haluk sonunda hapishaneden çıktı. Bakalım yarın ki net sonuçlarda dizi iki grupta da az da olsa artış yaşayabilecek mi?