3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özet dünkü bölümü geçecek neredeyse. Tek bölüm olsun artık UEK.

testere necminin nesrine tecavüz ettiği sahnede birşey görmedim ben ama
hürriyet ve posta gazetelerinin manşetlerinde bunlar fatmagülün tecevüzcüleri diye 4 sutuna manşet haber gördüm
tecavüzvar mı var
ahlak meselesine girmeyelim her dizide ahlaksız denen sahneler var

her dizide en son yönetmenin ismi yazar jenerikte bir tek vadide yönetmenden sonra raci şaşmazın ismi yazar
farkımız tarzımız

fatihtede yapımcı fatih aksoy yazdı bende vadi gibi sandım sonra yönetmen merve girgin çıktı yani farkımızı koruyoruz

Sbt intikam almış İntikam'dan listeye sokmamış.

Bir de intikama fırsatçı deniyor. Kvp olsa 23.30 da reklama anca girer 23.45 te biterdi.. Yapmadığı şey değil nede olsa.

yanlız ilk gösterdikleri sahne fatih in 51 yaşındaki hali m.a.alakurt nasıl 51 yaşında gösterecek imkanı varmı
@mrt-06 @yakup09

Büyük konuşmayayım ama fatih ne kadar bölüm ilerlese bile yükselemiycek.

Sbt intikam almış İntikam'dan listeye sokmamış.
zaten giremiyo sbt ile ne alakası var
görende sanacak sbt de 1 tns de 15 alıyo

sbt ile tns arasındaki fark 0.73 baktım şimdi
vadide o fark var tns de daha yüksek

kabul edin etmeyin doğan grubunun reyting için yaptığı taktikler bunlar fatmagülün tecavüzcüleri diye haber yapması
diğer basınlar yapmıyormu diyeceksiniz,diğer basın muhafazakar oldu arka sayfadaki kadın resmini bile yasaklar oldular

m.akif konuşurken gözümü kapattım bizim cevher geliyo gözümün önüne onun sesiymiş direk anımsadım ama m.akif süper bi oyuncu harika rol yapıyo maşallah

başbakan bereni geçmiş)))))))) knal d bereni kaldırıp başbakanı çıkartır mı acaba )))