3 Ay Ömrünüz Kalsa Hangisini Seçerdiniz?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,407
Puanı
1,061
Diyelim ki kansersiniz %80 ölme ihtimaliniz var ve hastanede yatmazsanız 3 ay Ömrünüz kaldı.Siz olsanız %20`lik yaşama ihtimali için hastanede m yatardınız yoksa bankadan para çekip son 3 ayınızı gezip dolaşıp hayatınızı yaşamakla mı geçirirdiniz?

Son düzenleme:
Eğer 30 yaşımdan sonra olmuşsa bu olay kesinlikle dışarı çıkardım, gezip tozardım. Yaşlanmak hiç istemiyorum.:( Eğer genç ise yani bu yaşlarımda olursa tedavi olurum.:( Allah korusun tabi hepimizi.

bol bol alışveriş yapardım şu durumda bile alışverişi düşünebiliyor olurdum hahaha :F:F:F

tedavi olurum düzelmezsek ölürüz zaten ölüm bir başlangıçtır her an ölümü düşünerek yaşamamız lazım

Hayatının son demlerindeysen gezip dolaşırsın ama gençsen %20'de olsa denersin herhalde. :)

tedavi olurum düzelmezsek ölürüz zaten ölüm bir başlangıçtır her an ölümü düşünerek yaşamamız lazım
Her an ölümü düşünüp yaşamak mı olur.Ölüm hak,zaten hepimiz bir gün öleceğiz,ama bu ölümü beklemek anlamına gelememeli.Bu hayatta yaşıyorsak önce buranın hakkını vermeliyiz,zaten zamanı geldiğinde o kendisinden gelecektir...

3 Ay ömrüm kalsa Allah göstermesin, kimsenin de başına vermesin , oturur tüm anımı ibadetle geçirirdim zaten ölecem ne kadar Allaha kulluk edersem kardır sonrasında zaten mükafatlandırılıcam :)

Yaşım ilerideyse geri kalan günlerimi doya doya geçirirdim, ama gençsem tedavi olmayı denerdim. %20 ihtimal de olsa denemekten zarar gelmez herhalde. Tabii Allah kimseye vermesin, orası ayrı.

Ilk önce Allah kimseye böyle vahim konuyu nasip etmesin.:)
Tabikide %20 lık kısmı hoşuma gider.

Her an ölümü düşünüp yaşamak mı olur.Ölüm hak,zaten hepimiz bir gün öleceğiz,ama bu ölümü beklemek anlamına gelememeli.Bu hayatta yaşıyorsak önce buranın hakkını vermeliyiz,zaten zamanı geldiğinde o kendisinden gelecektir...
her an ölecek gibi ahiret için hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için çalışacaksın

Hastanede yatardım Allah korusun bende kanser riski var baya. Bizim sülalede kanser kol geziyor. Anneannem,halam bağırsak kanserinden gitti yiğenim de 16 yaşlarındayken beyin kanserinden. Allah yardımcımız olsun