Orhan gelsin de balon TEK'i tahtından indirsin.
O değil de patlamışsınEşref çıtır olunca aldığı oralarda öyle oluyor.
Orhan gelsin de balon TEK'i tahtından indirsin.
O değil de patlamışsınEşref çıtır olunca aldığı oralarda öyle oluyor.
Ay o mesajı ben yazmış olamam, hesabımı hacklemişler zaar. 😱O değil de patlamışsın
Valla Orhan’ı övüp Eşref’i kötülemişsin, her şey ortada. Mert Yazıcıoğlu’nu beğeniyor musun?Ay o mesajı ben yazmış olamam, hesabımı hacklemişler zaar. 😱
Bully’nin olmadık yerde böyle hamleleri var maalesef. Üzüldüm senin adınaAy o mesajı ben yazmış olamam, hesabımı hacklemişler zaar. 😱
Valla Orhan’ı övüp Eşref’i kötülemişsin, her şey ortada. Mert Yazıcıoğlu’nu beğeniyor musun?
O mesajı ilk yazdığı gün aklımda, ne zaman patlatsam diyordum kendisini, bugüne nasipmişBully’nin olmadık yerde böyle hamleleri var maalesef. Üzüldüm senin adına
Kim bilir bizim ne mesajlarımızı böyle patlatmak için saklıyorsundurO mesajı ilk yazdığı gün aklımda, ne zaman patlatsam diyordum kendisini, bugüne nasipmiş
Olabilir, herkes yorumlarına dikkat etsinKim bilir bizim ne mesajlarımızı böyle patlatmak için saklıyorsundur
Bully’nin olmadık yerde böyle hamleleri var maalesef. Üzüldüm senin adına
O mesajı ilk yazdığı gün aklımda, ne zaman patlatsam diyordum kendisini, bugüne nasipmiş
Kim bilir bizim ne mesajlarımızı böyle patlatmak için saklıyorsundur
Köstebek hainlyOlabilir, herkes yorumlarına dikkat etsin
Ben yapmamışımdır.Valla Orhan’ı övüp Eşref’i kötülemişsin, her şey ortada. Mert Yazıcıoğlu’nu beğeniyor musun?
Bunun bir bedeli olacak biliyorsun.Bully’nin olmadık yerde böyle hamleleri var maalesef. Üzüldüm senin adına
Zamanı gelince çağırda modumuzu alalımBen yapmamışımdır.
Çağatay>>>>>>>>>>>Mert.
------
Bunun bir bedeli olacak biliyorsun.Ben yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?