3 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yalan Dünya kötü başladı geçen haftaya göre. Yayına geç girince izleyiciyi Karadayı'ya kaptırdı.

Blok reklam dizilere özellikle de komedi dizilerine yaramaz.

Kanal D yeni bölümde blok reklam vermekle hırsına yenik düşüp büyük aptallık yaptı...

Yalan Dünya toparlanamadı.

ilk 2 hafta dışında verirse adı korkaklık olur kanal ddaha 1 haftas oldu

Hiç farketmez 2 hafta 3 hafta. Sonuçta yeni başlayan bir dizi değil.

Hem dizinin gününü değiştirip hem de o dizide her hafta farklı reklam taktiği denemek yıpratır diziyi.

21:15 - 21:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
9.62 , 2) STAR: 7.59 , 3)
FOX: 3.64 , 4) KANALD:
3.58 , 5) STV: 3.08

Yalnız şaka maka Karadayı bu saat aralığında hala reklama girmedi.

Atv de ayrı 3 kağıtçı.

Yalan Dünya kötü başladı geçen haftaya göre. Yayına geç girince izleyiciyi Karadayı'ya kaptırdı.
Yalan Dunya'nın totali hiç iyi olmadi...Yalan Dünya AB'lik.Pardon Gülse Birsel AB'lik..Kadın totali dizisinde yansıtsa bile zengin mahalleye yolu düşüyor

Atv ve Kanal D farklı taktikler deniyor.

Acun kimseyi tınlamadan yoluna devam ediyor.

Herkes reklam düzenini Acun'a göre ayarlamış.

- - - Ekleme - - -

Atv reklamsız olsada çok iyi gidiyor

E zaten reklamsız olunca doğal olarak iyi gidilir.

- - - Ekleme - - -

Karadayı reklama girdi. Blok verecek galiba 22'ye kadar.

eee nasıl oluyor tek ibr acun olduğuna göre nasıl biri reklam veriyor biri reklamsız hala

Kanal D battı, Yalan Dünya özetinin de altında, boşluktan izlendiği açığa çıktı, keşke cumada kalsaydı, dizime yazık oldu...

kanad nin tutan planını süpermiş geçen hafta plan tuttu diye havalara giren arkadşları görmek isteriz
))))

karadayı reklam ..

şu sonuçlara bakın karadayı macunu top gibi çevirmiş
)

dağıtıyor karadayı pazartesileri artık kral belli
) macunlar yalan dünyaya karıştı

Tozlu Yollar fragmanını izledim...Namussuz namuslu namusundan vazgeçmek gibi bişeyler gevelemişler fragmanda...

endgame ile mahoni gardaş olmuş 21 aralık a inanın ben namaza başladım paso Kur an okucam forumu brakıyom