hayat devam ediyor en iyi dizi yi almış gerisini boşver
gelicek eleştirileri bastırmak için
hayat devam ediyor en iyi dizi yi almış gerisini boşver
hayat devam ediyor kesinlikle haketti çok iyi bi dizi
haketmesi ayrı bişi atv-fox-trt resmen yok sayıldı törende sussunlar diye 3 üne de 2şer ödül verdiler
fox zaten yok napsaydılar varmı saysaydılar)
saçamalık orda ay yapım-avşar film-erler film-focus film-pana film hiçbiri yoktu törende
ay yapımın haricinde diğerlerinin olması bişey değiştirmiyor)
ay yapımın olmaması iyi olmuş nedense dizilerinde reyting için kullandıkları şeyleri hiç beğenmiyorum güzel dizileri yok değil var tabi mesela ezel ama genelde hep cinsellik ön planda o yüzden hiç hoşuma gitmiyor dizileri olmaması da çok iyi olmuş
dünyNın her yerinde kullanılıyo bunlar
geçen senelrede hakkı verilmeyen yapımcılar katılmadı tims de katılmasın seneye nasılsa tüm ödüller d yapım olur
bunlar her dizisinde aynı şeyi yapıyolar bi de ay yapım dizileri çok yavaş izlerliyo ben beğenmiyorum kuzey güney başta güzeldi o da çok yavaş ilerliyo kuzey ona buna artistlik yapıyo sözde çok iyi oyuncuyum hesabı halbu ki o kadar iyi rol yapamıyo
tv8 in ödüllerle içli dışlı oluşu tv8 ede ödül getirdi bir okan belki hakkıyla almış olabilir aslında ordada ben beyazcıyım..
ay yapımın protestosunu destekliyorum beren girse kesin birincilik için en güçlü adaydı....... ama bu şekilde ayça da meryem de sevdiğim sanatçılar meryem uzerli alsaydı belki daha hoş olurdu ama ayça da süper oynuyor yani haketmiş gibi..
reyting almanın kolay yolu bu ben eleştirmiyorum tuttuysa devamı gelir
ayça bingöl bu sene çok sönük kaaldı selma karakteri bile alabilir onun yerine
herşey reyting değil birazda toplumun ahlak yapısına önem verseler iyi olacak
öbgzk ye bu sene ne oyuncu olarak ne de dizi olarak ödül verilmemeli çok büyük düşüşe geçtiler 2.sezon senaryo olarak eğer bu sene bu başlasaydı bu şekil 5 reytingi geçemezdi eğer hala bu reytingi alıyosa geçen yılki reytinglerine dua etsin geçen yılın ekmeğini yiyolar
tam toplunun ahlakına-gerçeğine uygun bi dizi yok ki çocuklar duymasın bile öyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?