3. Antalya Televizyon Ödülleri | 20-21 Nisan 2012 | Yorum Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
21 Nisan akşamı TV8'de canlı olarak ekrana gelecek olan 3. Antalya Televizyon Ödülleri için yapmak istediğiniz yorumları bu konudan yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ögle saatlerinde burada, tahminler yapilacak ayri ayri konudan.

Böylecek FavoriForumum üyelerin de tahminlerini almis olacagiz.

hayat devam ediyor un ödül almasını isterim gerisini takmam

Leyla İle Mecnun'un 4 ödül almasını bekliyorum

Yarım ödülde FF Üyeleri Bir Arada'ya verselerdi iyi olurdu

Leyla İle Mecnun'un 4 ödül almasını bekliyorum

Bakalim FavoriForumum'un tahminlerine göre de 4 ödül alabilecek mi Leyla ile Mecnun.

Az sonra bu bölümde FF Antalya Televizyon Ödülleri Tahmin!

yalan dünya komedi bölümünü kapatır,en iyi dönem dizisi muhteşem yüzyıl olur,dramada hayat devam ediyor kazanır

Program bu Cumartesi Bloomberg HT'de.. Izleyecek olanlar varmi?

Böyle yorum konuları yayın saatine yakın açılması gerekmiyor muydu
Ayrıca herkes tahminini ankette yapmadı zaten

Böyle yorum konuları yayın saatine yakın açılması gerekmiyor muydu
Ayrıca herkes tahminini ankette yapmadı zaten

Böyle bir kural yok, ayni günde açilmasi gerekiyor ama bu bir istisna.

TV8'de mi.. Bloomberg HT diye biliyorum..

Bence katilim sinirli olacak. cunku antalya belediye baskani son aciklamlari cok tartisiliyor cogu kimse bu belediye badkaniyla ayni karede olmak istemez

Tamam, bu Cumartesi TV8'deyiz..

Milyonları aylarca ekranlara kilitleyen televizyonun yıldızları, başarıların taçlandığı muhteşem bir gecede bir araya geliyor…

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin Emmy'si kabul edilen Antalya Televizyon Ödülleri'nin bu yıl üçüncüsü gerçekleşiyor. 21 Nisan 2012 tarihinde Mardan Otel'de gerçekleşecek olan görkemli gecede 37 dalda ödül verilecek.

Deneyimli magazin gazetecileri Cengiz Semercioğlu ve Sema Eren'in sunumu ve ayrıca Ayhan Oral'ın muhabirliğinde saat 20:00'da 'Kırmızı Halı' yayınıyla başlayacak olan muhteşem gece, saat 21.00'de ünlü sunucu Melike Öcalan ve başarılı oyuncu Caner Cindoruk'un sunacağı ödül töreniyle devam edecek.

Bu yılın onur konuğu Umur Bugay
Her yıl Türk televizyon sektörüne önemli katkılarda bulunmuş, halkın takdirini kazanmış, toplumsal sorumluluk bilinciyle görev yapan kişi veya kurumlara verilen onur ödülünün bu yılki sahibi Umur Bugay olacak.

Belgesel ve Radyo unutulmadı
Antalya Televizyon ödülleri arasında bir başka ödül de Belgesel dalında verilecek. 'En iyi belgesel programı', 2011-2012 yeni yayın döneminde ilk gösterimini yapmış tek bölümlük ya da gösterimi hâlâ devam eden yapımlar arasından seçilecek. Ayrıca Televizyon dallarında olduğu gibi bu sene farklı olarak Radyo dalında da onur ödülü Orhan Boran'a verilecek.

Yıldızların buluştuğu 3. Antalya Televizyon Ödülleri 21 Nisan Cumartesi canlı yayınla farklı kanal tv8'de…

Hep belli dizilere gideceğini düşünüyorum ödüllerin, o nedenle dikkate alamıyorum pek ama yine de bakarız bi.

Keşke bilinen işleri değil de daha kıyıda, köşede kalan işleri ödüllendirseler.

Bu arada Meral Okay'ın vefatı sonrası Muhteşem Yüzyıl'ın aday olduğu kategorilerde ödül alan isimler belirlenirken jürinin aklına hep bir vefa borcu gelecektir, insanın oyu ister istemez bu diziye kayacaktır. Bu etki dizinin gerçekten hak ettiği ödüllere de bir nevi gölge düşürebilir aslında. En iyi senaryo'da başka bir isim düşünülemez son olaylardan sonra.

3. Antalya TELEVİZYON ÖDÜLLERİNE SAATLER KALDI... CANLI YORUMLAR FavoriForumum'da Olacak!

Kirmizi Hali 20:00'da basliyor!

Son düzenleme: