3 Adam'ın Bu Haftaki Konukları Kimler?

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Star Tv'nin sevilen programı 3 Adam'ın bu haftaki konukları belli oldu.

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu ve her Cumartesi akşamı yayınlanan programa bu hafta; bugün vizyona giren Hükümet Kadın 2 filminin başrol oyuncusu ve yakında Sevdaluk dizisiyle ekrana dönecek olan usta oyuncu Demet Akbağ ve şarkılarıyla beğeni toplayan Berkay konuk oluyor.

3 ADAM YARIN AKŞAM 23.30'DA STAR'DA!

Demet Akbağ çok iyi. Mutlaka izlerim.

beyaz show varken bu programı izlemem

Demet Akbağ ve Berkay iyidir
Sonunda Yst ve O Ses dışında birileri geldi.

konukla fena değil ama izlemeyi düşünmüyorum.

Okan varken 3 Herif'i mi izliycem o kadar sıyırmadım.

İyi oldu Sevdaluk'un reklamını yapsın biraz ayrıca severim Demet Akbağ'yı biraz göz atabilirim.
Star programlarında genelde dış yapımlarla ilgili soru sordurtmaz genelde. Özcan Deniz'in bile ben Kenan Erçetingöz'ün programında Karagül hakkında konuşacağını sanmıyorum. Sinema filmi hakkında konuşurlar.

hayır ben sadece burda beyaz show u kastedttim o gün kü programları kastedmedim kısaca talk show da beyaz show u izlerim
Hmm anladım. Ama yorumun sanki Beyaz ile aynı gün ekrana geliyorda Beyaz'ı izleyecekmişsin anlamında gibiydi.

Star işte kalitelik abidesi.

Ayrıca konukları sormuştum hayur ben araştırınca bazen asılsız çıkıyor.

Berkay gibi birini mi bulmuslar bula bula ..

Demet Akbağ iyi ama konuklar hala yetersiz

okan son haftalar toparladi geçen hafta iyidi , ama ikisinide goz atarim.
ama nedense ben 3adami okan gibi samimi bulmuyorum , sanki konuşmalar onceden hazir yazilmiş.(oyle bir hava var)
okanin muhabbeti havasi farkli.

İlk bölümlerdeki performanslarında düşüş var ama izlerim yine de Makina Kafa ile dönüşümlü.

Demet Akbağ çok iyi