3 Adam'ın Bu Haftaki Konukları Kimler?

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Star Tv'nin sevilen programı 3 Adam'ın bu haftaki konukları belli oldu.

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu ve her Cumartesi akşamı yayınlanan programa bu hafta; bugün vizyona giren Hükümet Kadın 2 filminin başrol oyuncusu ve yakında Sevdaluk dizisiyle ekrana dönecek olan usta oyuncu Demet Akbağ ve şarkılarıyla beğeni toplayan Berkay konuk oluyor.

3 ADAM YARIN AKŞAM 23.30'DA STAR'DA!

ysUJpDnJ3RCV1IKIrIIeMMaN.jpg

FnZiEa1ySjVuUjp46gesN1iZ.jpg

Demet Akbağ çok iyi. Mutlaka izlerim. :)

Demet Akbağ ve Berkay iyidir :) Sonunda Yst ve O Ses dışında birileri geldi. :F

Okan varken 3 Herif'i mi izliycem o kadar sıyırmadım. :kiki: :kiki:

İyi oldu Sevdaluk'un reklamını yapsın biraz ayrıca severim Demet Akbağ'yı biraz göz atabilirim. :X
Star programlarında genelde dış yapımlarla ilgili soru sordurtmaz genelde. Özcan Deniz'in bile ben Kenan Erçetingöz'ün programında Karagül hakkında konuşacağını sanmıyorum. Sinema filmi hakkında konuşurlar. :)

hayır ben sadece burda beyaz show u kastedttim o gün kü programları kastedmedim kısaca talk show da beyaz show u izlerim:F:F
Hmm anladım. Ama yorumun sanki Beyaz ile aynı gün ekrana geliyorda Beyaz'ı izleyecekmişsin anlamında gibiydi. :X

Star programlarında genelde dış yapımlarla ilgili soru sordurtmaz genelde. Özcan Deniz'in bile ben Kenan Erçetingöz'ün programında Karagül hakkında konuşacağını sanmıyorum. Sinema filmi hakkında konuşurlar. :)

Hmm anladım. Ama yorumun sanki Beyaz ile aynı gün ekrana geliyorda Beyaz'ı izleyecekmişsin anlamında gibiydi. :X
Star işte kalitelik abidesi. :F

Ayrıca konukları sormuştum hayur ben araştırınca bazen asılsız çıkıyor. :D

okan son haftalar toparladi geçen hafta iyidi , ama ikisinide goz atarim.
ama nedense ben 3adami okan gibi samimi bulmuyorum , sanki konuşmalar onceden hazir yazilmiş.(oyle bir hava var)
okanin muhabbeti havasi farkli.