3 Adam'ın Bu Akşamki Konukları Kimler?

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Star Tv'nin sevilen talk show programı 3 Adam bu hafta yine çok eğlenceli !

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunduğu Star Tv'nin sevilen talk show programı 3 Adam'a bu akşam Pis Yedili dizisinin güzel oyuncusu Eda Ece ve şarkılarıyla beğeni kazanan yakışıklı şarkıcı Burak Kut konuk oluyor.​

CO5fckDCpvmH6VVmANoeCvvE.jpg

TPfdGjysaVPJ41dVKHB3Jhkf.jpg

Güzel sayılır konuklar.Eda Ece'yi oynadığı dizi haricinde sevebileceğim biri.:D

Burak Kut'ta fena sayılmaz.:D

Burak Kut iyi ama Edayı Pis yedilide oynadığı için pek sevmiyorum :T: daha kaliteli dizilerde olmalı

İzlemeyeceğim. Burak Kut geçen hafta Okan'daydı. Pek bir muhabbeti yok. :D

Eda Ece için bakılabilirdi belki ama Galip varken 3 Adam izlemem tabii ki. :)

Güzel sayılır konuklar.Eda Ece'yi oynadığı dizi haricinde sevebileceğim biri.:D

Burak Kut'ta fena sayılmaz.:D

oynadığı dizi haricinde bende severim edayı:)

konuklar ilgimi çekmedi proğramı hazırlayanların esprileriyle yine izlenebilir konuklardan hayır yok:)

eda ece niye konuk olduğunu anlamadım NORMAL programlarda soğuk biridir ne komiklik çıkacak çok anlamadım burnuna kötü kokular geliyor sanki)))) burak kutun pek reytingi olduğunu sanmıyorum

oynadığı dizi haricinde bende severim edayı:)

konuklar ilgimi çekmedi proğramı hazırlayanların esprileriyle yine izlenebilir konuklardan hayır yok:)

Program hep üçü etrafında döndüğü için olmuyor.Beyaz gibi olamıyorlar çünkü hepsi bol bol konuşuyor ve konukları az konuşturuyorlar.

Programda şöyle oluyor.beyaz'a gelen konuklar konuşuyor çok geliyor burada bu 3 konuşuyor ekstrada 1-2 konuk geliyor az konuşup gidiyorlar.Dolayısıyla saçma ve sevimsiz bir durum oluyor.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919