3 Adam'ın Bu Akşamki Konukları Kimler?

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Star Tv'nin sevilen gece şovu 3 Adam'a bu akşam kimler konuk oluyor?

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu ve her cumartesi gecesi ekrana gelen sevilen talk show'a bu hafta güzel sunucu Burcu Esmersoy, ünlü şarkıcı Metin Şentürk ve geçtiğimiz haftalarda O Ses Türkiye'ye katılan Hasan Doğru konuk oluyor.

3 ADAM CANLI YAYINLA BU AKŞAM 23.30'DA STAR'DA!

tpTNS4t1lOyz9IyRjiztLSUo.jpg

LCydefFK9MhjbHDGTRO4vkf9.jpg

AEEUa1o9OmBFiff18eUNdmop.jpg

O kadarda kaliteli isimler cagirmiyorlar. Başka biri sunsa programi izlenmezdi zaten.

Starın vazgeçilmez yüzleri. :F

Bir hafta Eser, bir hafta Oğuz, diğer hafta İbrahim, Burcu, Acun. Allah aşkına konuk mu kalmadı çağırmaya? Hep aynı isimler. :kiki:

Starın vazgeçilmez yüzleri. :F

Bir hafta Eser, bir hafta Oğuz, diğer hafta İbrahim, Burcu, Acun. Allah aşkına konuk mu kalmadı çağırmaya? Hep aynı isimler. :kiki:
Revan seneye de Çağatay artık her programına çıkar malum Acun Medya gidiyor Star TV'den. ))))))

Beyazı bu yüzden seviyorum. Başka kanalın dizisi, reklam olur demiyor hepsini çağırıyor. Başka kanalın dizisi diye ayırmıyor. 3 adam dön dolaş aynı isimler. 3+1 daha iyiydi. 3 adam sadece ilk bölümle sükse yaptı.

Daha geçen hafta Burcu programına Oğuzhanı çağırdı, şimdi o konuk gidiyor. :F Acun O Ses`ten yine ayarlamış birisini. :X

Bıkmadılar mı hep aynı isimler dön dolaş bir-birilerini programlarına çağırıyorlar. Akrabalar bile bir-birilerine bu kadar misafirliğe gitmiyorlar. :kiki:

bu konuklardan ne malzeme çıkar,öğrenmediğimiz neleri kaldıki
Valla ben de bilmiyorum. Cidden bir şey çıkmaz. Konuşmadıkları konu kalmadı. Sırf konuk olsun diye çağırmışlardır..

Bence burcu Esmersoy o kadar güzel değil. Sıradan bi güzelliği var. Abartıldı güzelliği. Onun güzelliği ile benim yakışıklılığım yan yana gelse Onun güzelliği benim yakışıklılığımın yanında diz çöker kalır :D

burcu esmersoyu yabancı bir oyuncuya benzetiyorumda tam çıkaramadım kimdi acaba?

Burcu iyi de...
Ben yeni formatı sevmedim, sevemedim. Çok reytinge oynanıyor. Kalite uçtu, gitti.

Bu gece Okan izleyerek fizik çözmeye çalışacağım. :D İnşallah başarırım. :D

3 Adam iyi ama bir Beyaz Show değil benim gözümde. :X