3 Adam'ın Bu Akşamki Konukları Kimler ?

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Star Tv'nin sevilen gece şovu 3 Adam'a bu akşam kimler konuk?

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu ve her cumartesi gecesi ekrana gelen sevilen talk show 3 Adam'a bu akşam ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu ve şu sıralar Muhteşem Yüzyıl'da rol alan Almeda Abazi konuk oluyor.

9aUhZH3uDyc8n5sSdP8kDPbk.jpg

a0lKkKi41G0BMoNiVTCaAJOz.jpg

Neden bu kadar geç açıklanıyor acaba? Konuklar ilgimi çekmedi. Okan'ı izlerim. Skeçlere sonra bakarım. :D

Program kötü gidiyor bugün. Ne konuklar ne de espriler iyi.

İsterse boş ekran versinler, acun medyaya girdi ya program en az 3 alır ne hikmetse:)
Hiç gülünecek bir şey yok ki. Nasıl 6 reytinglere fırlar anlıklarda ya? Beyaz'ın kendi yetiyor gerçekten güldürmeye. Koskoca Beyaz, yeni yetme 3 Adam'dan az mı izleniyor şimdi? Reytingler çok garip son haftalarda çok..

Hiç gülünecek bir şey yok ki. Nasıl 6 reytinglere fırlar anlıklarda ya? Beyaz'ın kendi yetiyor gerçekten güldürmeye. Koskoca Beyaz, yeni yetme 3 Adam'dan az mı izleniyor şimdi? Reytingler çok garip son haftalarda çok..
Bu tutarsızlıklar ciddiyetten uzak diye gülüyorum:) ölçüm şirketi hükümetin elinde diyebiliriz yani ben böyle düşünüyorum. Bunun üzerine bi yazı yazıcam zaten vizelerden sonra, o zaman ayrıntılı konışcağız ama cidden bu tutarsızlıklar hiçbir heycan bırakmadı reytinglerde..

Aynen Beyaz bu kadar alamıyor nası oluyoda bu kadar alıyolar gerçekten çok ilginç(b)

Aynen Beyaz bukadar alamıyor nası oluyoda bukadar alıyolar gerçekten çok ilginç(b)
Forumda Tns'ye olan güven azalıyor. :A 3 Adam'ın Beyaz'ı geçmesi gerçekten ilginç. Diyecek söz bulamıyorum ne diyeyim. Pompy'nin teorileri teker teker doğru mu çıkıyor ne? (b)

Kanal D'nin reytingleri yere değince her şeye olan güven azalıverdi. :F Kanal d Agb'nin seçme denekleriyle 20 reyting almadıkça o güven gelmez zuhahaha. :F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy