bugün mecidiyeköyde gs li taraftarlara rastladım( onca çoluk çocuk kadın erkek arasında koro halinde beşiktaşa küfrediyorlardı) aa maç varmış dedim sonra unuttum burda keith long beşiktaş gs yi 5-0 yendi diyince tekrar maç olduğunu hatırladım herkes benim gibiyse pek bir reyting almamıştırMaç kaç reyting alır acaba
bugün mecidiyeköyde gs li taraftarlara rastladım( onca çoluk çocuk kadın erkek arasında koro halinde beşiktaşa küfrediyorlardı) aa maç varmış dedim sonra unuttum burda keith long beşiktaş gs yi 5-0 yendi diyince tekrar maç olduğunu hatırladım herkes benim gibiyse pek bir reyting almamıştır
twitterda tecavüz diye açılan başlıkta gs bjk maçı çıktı ona bakıyorumda ilk saniyelerde bir gol gerisi hep ikinci yarı sonlarında ne olduysa ikinci yarı sonunda olmuş zatenİyi küfür ettilerse iyi damarlarına basmıṣız
twitterda tecavüz diye açılan başlıkta gs bjk maçı çıktı ona bakıyorumda ilk saniyelerde bir gol gerisi hep ikinci yarı sonlarında ne olduysa ikinci yarı sonunda olmuş zaten
8 alır , 9 a nanik yapar, 10’a el hareketi çeker.Öyle bir maçtı.Maç kaç reyting alır acaba
@Yakamoz-AsiGalatasaray - Beşiktaş Turkcell Süper Kupa Karşılaşması
Total: 11.26 rating - 42.15 share
AB: 9.93 rating - 44.28 share
ABC1: 12.39 rating - 44.79 share
MasterChef Türkiye
Total: 3.14 rating - 12.52 share
AB: 3.85 rating - 17.41 share
ABC1: 3.89 rating - 14.61 share
bir gün herhangi bir konuda haklı çıkacağına eminim ama o günü görecek kadar yaşarmıyız bilemem@Yakamoz-Asi
Zaman beni haklı çıkardığında, hâlâ yaşıyor olmak istiyorum.
https://www.tumblr.com/iamlevla
@Yakamoz-Asi
Zaman beni haklı çıkardığında, hâlâ yaşıyor olmak istiyorum.
https://www.tumblr.com/iamlevla
Sen ne diyorsun değişik?bir gün herhangi bir konuda haklı çıkacağına eminim ama o günü görecek kadar yaşarmıyız bilemem
Daha ne istiyorsun yaṣıyorsun iṣte
8 alır 9 a nonik yapar 10 a el hareketi çeker diyerekten tüm kurtlarını dökmüşsün ya yine tutturamamışsınSen ne diyorsun değişik?
Aslında bilmişim 10 a el hareketi çekip gitmiş.8 alır 9 a nonik yapar 10 a el hareketi çeker diyerekten tüm kurtlarını dökmüşsün ya yine tutturamamışsın
11 veya 12 civarı reyting gelmiş onu diyordum
bir gün bir konuda doğruyu yakalayacaksın eminim ama ben göremeyeceğim diye dertleniyordum