Yorumum:
[/B]Günlük bir dizi yayinlanan ve FOX'ta ekrana gelen ve basrollerini Zeynep Dörtkardesler ve Cem Kiliç'in paylastigi "Dinle Sevgili" dizisi totalde zirvede yer aliyor. A/B'de ise 7.sirada yer aliyor. Büyük ihtimal 8 Agustos Pazartesi "Deniz Yildizi" basliyor, 8 Agustos Pazartesi baslamassa o zaman 15 Agustos Pazartesi baslar.
ATV'de nefesleri kesen macera maalesef sona erdi "Kizim Nerede". Dizi yayin hayatina iyi bir baslangiç yapti ama sonradan dizinin saat ve günüyle oynandi ve reytingleri düstü. Bu diziyi özellikle bir kizin kayip olmasini ve kizini bulmak için bu kadar emek sarf eden bir annenin hikayesini anlatiyordu ve birbirine yalan söyleyen bir ailenin hikayesiydi. Umarim dizinin oyuncularini baska projelerde görürüz ve özletmezler kendilerini.
Canan kizi için geri dönüyor slogan ile yeni sezonuna baslayan "Canan" ve yüz nakliyle degisen Özlem Conker maalesef düsük reytinglerle girdi yayin hayatina. Ben çok üzüldüm çünkü dün diziyi izlemistim ve begenmistim ama maalesef evde reyting cihazi olan kisiler benimle ayni fikerde degil. Dizi bu reytinglerle devam ederse Ekim'de bitecektir.
Kaç gündür dikkat çeken ve Show Tv'de tekrarlari yayinlanan "Doktorlar" dizisi gerçekten saatine göre çok iyi reytingler almaya devam ediyor. Ama dizi ikinci kez çekilince maalesef bu reytingleri göremedi. Dizinin yeniden baslamasi bence imkansiz olur.. Çünkü oyuncular zaten yeni projelerde ve yeni oyuncularla eski tadi kalmaz.[/SIZE][/COLOR][/FONT]