3 Ağustos 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Totalde Dinle Sevgili, A/B'de ise Pembe Panter ilk sırada.
Final bölümüyle ekranlara gelen Kızım Nerede iki kategoride de ikinci sırada.
ATV'nin Ratotouille filmi iyi gitmiş ve A/B'de üçüncü olmuş.
2.sezonuyla önemli değişikliklerle ekranlara geri dönen Canan, oldukça gerilerde kaldı. A/B'de ilk 30'a girmekte zorlandı.
Huysuz ile Dans Eder Misin ise totalde kötü, A/B'de ise oldukça iyi gitti...

Son düzenleme:
Sakarya Fırat'ı izledim ve çok güzel bir bölümdü. Reytingleri iyi gelen dizilerdendi zaten Sakarya Fırat. Sakarya Fırat, SBT sonuçlarında tüm kişiler dalında 15. AB'de 2. olmuş güzel reytingler almış yani.

Sakarya Fırat çok iyiydi Sezon Finalinden sonra harika bir girişde yapmış oldular. Dizinin ilk bölümünde çatışma çıkar ve hatta bir Komando hainlik yapar. Çok güzel bir bölümdü izleyenleriniz varmı bilmem.

Sakarya Fırat gerçekten müthiş gitmiş. Zaten Ramazan ayıyla birlikte TRT iyi bir çıkışa geçti.
Doktorlar'ın gündüz tekrarı harika gidiyor.
Canan SBT'ye göre çok kötü gitmiş. Ben en fazla Ekim'e kadar sürer diyorum :)

AGB'de Total'de Dinle Sevgili ön plana çıkmış biraz izledim. Heralde Hande'nin babasının gelmesi reytingleri arttırmıştır biraz. Bu arada Doktorlar iyi reyting alıyor böyle giderse yeniden başlatılması gündeme gelebilir bence.

AGB'de Total'de Dinle Sevgili ön plana çıkmış biraz izledim. Heralde Hande'nin babasının gelmesi reytingleri arttırmıştır biraz. Bu arada Doktorlar iyi reyting alıyor böyle giderse yeniden başlatılması gündeme gelebilir bence.
Daha geçen sene yeniden başlattılar olmadı. Bir daha başlamaz bence uzun süre...

Yorumum:

[/B]Günlük bir dizi yayinlanan ve FOX'ta ekrana gelen ve basrollerini Zeynep Dörtkardesler ve Cem Kiliç'in paylastigi "Dinle Sevgili" dizisi totalde zirvede yer aliyor. A/B'de ise 7.sirada yer aliyor. Büyük ihtimal 8 Agustos Pazartesi "Deniz Yildizi" basliyor, 8 Agustos Pazartesi baslamassa o zaman 15 Agustos Pazartesi baslar.

ATV'de nefesleri kesen macera maalesef sona erdi "Kizim Nerede". Dizi yayin hayatina iyi bir baslangiç yapti ama sonradan dizinin saat ve günüyle oynandi ve reytingleri düstü. Bu diziyi özellikle bir kizin kayip olmasini ve kizini bulmak için bu kadar emek sarf eden bir annenin hikayesini anlatiyordu ve birbirine yalan söyleyen bir ailenin hikayesiydi. Umarim dizinin oyuncularini baska projelerde görürüz ve özletmezler kendilerini.

Canan kizi için geri dönüyor slogan ile yeni sezonuna baslayan "Canan" ve yüz nakliyle degisen Özlem Conker maalesef düsük reytinglerle girdi yayin hayatina. Ben çok üzüldüm çünkü dün diziyi izlemistim ve begenmistim ama maalesef evde reyting cihazi olan kisiler benimle ayni fikerde degil. Dizi bu reytinglerle devam ederse Ekim'de bitecektir.

Kaç gündür dikkat çeken ve Show Tv'de tekrarlari yayinlanan "Doktorlar" dizisi gerçekten saatine göre çok iyi reytingler almaya devam ediyor. Ama dizi ikinci kez çekilince maalesef bu reytingleri göremedi. Dizinin yeniden baslamasi bence imkansiz olur.. Çünkü oyuncular zaten yeni projelerde ve yeni oyuncularla eski tadi kalmaz.[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Son düzenleme:
kızım nerede saçma konusuna nokta koydu star 100. kez yayınlanan hababam ile gerilerde kalmış şabanlı güdüklühababam bundan daha iyi reyting alırdı... huysuz banttan olmasa reytinglerini en az 2 ye katlar..atv ve kanal d nin yabancı filmleri yine iyi gitmiş....VE GÜNÜN TEBRİĞİDE DİNLE SEVGİLİ YE

Canan fazla uzun süremeyecek gibi.

Dinle Sevgili mükemmel gitmekte.

Doktorlar'ın tekrarı iyi gidiyor şu an.

Muhteşem Yüzyıl ve Çocuklar Duymasın var ama çarşamba günü...onlardan tırsabiliriz...

bence bu sene şu 1 ayı iyi değerlendirirse çocuklar duymasındanda tırsmaz

inşallah seneye de devam eder:D
seyredeceğim komedi dizisi kalmaz yoksa her türlü:D