acun ve maçlar bitince @EFE UYSAL da bitti ama ben onla ikili olusturmaktan memnundum ertuğrul başlayınca coşar yine
Benim pek giresim gelmiyor eskisi gibi onlar bitinceacun ve maçlar bitince @EFE UYSAL da bitti ama ben onla ikili olusturmaktan memnundum ertuğrul başlayınca coşar yine
acun izlemek daha yok ama maçlar ve ertuğrul gelir yineBenim pek giresim gelmiyor eskisi gibi onlar bitince
Bu ara forum sıkıcı geliyor yokluktan haber açıyorumacun izlemek daha yok ama maçlar ve ertuğrul gelir yine
hahah evet kış ayında daha hareketli oluyor ama demek foruma bizler için girmiyorsunBu ara forum sıkıcı geliyor yokluktan haber açıyorum
Sizler için giriyorum tabide eski eğlenceli ortam yok şuanhahah evet kış ayında daha hareketli oluyor ama demek foruma bizler için girmiyorsun
beyefendi 😵😵😵
sen de ayak altından çekilicen az kaldı@EFE UYSAL ayak altından çekilince zirvede rahat etmişim
SENİNDE son haftalarda çıkışın gözden kaçmıyor @mrt-06
sen de ayak altından çekilicen az kaldı
o anlamda demedim mesela biri seni balkondan iter tamamem ayak altından çekilirsinaa sen kendine bak bee seninde baya bir oluyor ayak altından çekileli
Gece sohbetlerimize devam, bu hafta hedefin 200 sonrası ise zirve olacak.2017 yılı içinde bu kadar mesaj yazmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?