''3+1'' Beklentilerin Çok Üstünde!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
TiCZ4Z037sbMkzhuN1J6anRo.jpg

18 Mayıs gecesi 23:30'da Star TV'de yayın hayatına başlayan ve sunumunu Eser Yenenler , Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın üstlendiği mizahi gece şovu izleyicinin önüne çıktı.
Fragmanları ile her ne kadar farklı ve eğlenceli olacağını bizlere hissettirse de bu kadarda iyi olacağını hiç düşünmemiştim.
Aslında o kadar çok övülecek yanları var ki hangisi ile başlayacağımı şaşırıyorum.

Stüdyo ;

kBA5L7CUDoC6fTKuP8i7S0g8.jpg

Üstteki resimde gördüğünüz yer stüdyonun sohbet edilen yeri. Birde arka tarafı var. Bu arka tarafta haftanın konusu ile ilgili kısa ve komik skeçler oynanıyor. Malum , bu üçlünün tiyatrodaki başarısı çoğu kişi tarafından biliniyor ve izleyiciye hoş vakit geçirtmek için böyle bir şey yapmaya karar vermişler. Bence çok doğru bir karar olmuş. Skeçlerin oynandığı bölüm ise stüdyonun şekli daire şeklinde olduğu için dönerek seyircinin karşısına geliyor. Bu konsept belki daha önce dünyada yapılmıştır. Ancak ülkemizde daha önce bir programın stüdyosuna bu kadar önem verildiğini görmedim.

Skeçler ;

İşledikleri konulara göre kısa ve komik skeçleri oynadıklarını daha önce belirmiştim. Ancak bu skeçlerde kimlerin oynadığını söylemedim.
Bu skeçlerde BKM Mutfak'ın eski oyuncularından bazıları ve sunucular hep birlikte oynuyor. İlk bölümde Gülsüm gibi BKM Mutfak'ın akılda kalan isimlerinden bir kaçı yer aldı.

Sunucular ;

İlk bölüm olmasına rağmen günü çok iyi kurtardılar. Ancak en çok öne çıkan isim tabiki de Eser Yenenler oldu. Daha öncede sunuculuk deneyimi olan başarılı oyuncu geceye damga vurdu. Özellikle çocukluk anılarının yayınlandığı bölümlerde seyirciyi çok güldürdü.

İbrahim Büyükak , gecede Eser'in yanında biraz sönük kalsa da yaptığı küçük espiriler ile ani çıkışlar yakalamayı bildi. Önümüzdeki haftalarda stüdyo havasına alışırsa programın en dikkat çeken ismi olabilir.

Oğuzhan Koç , tıpkı İbrahim gibi Eser'in yanında biraz sönük kaldı. Ancak skeçlerde epey ön plana çıkmayı başardı. Birde küçüklüğünde yer aldığı çocuk korosunun görüntüleri yayınlandıktan sonra dikkatleri üzerine çekti.
Gecenin şarkısı ise ''Cork Cok'' oldu. Bu şarkı önümüzdeki haftalarda da sık sık çıkabilir.

Konuklar ;

İlk bölümün ünlü konuğu biraz sönük kalsa da , taksici teyze geldikten sonra stüdyonun havası bir anda değişti. Teyzenin taksi anıları izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Kısacası 3+1 beklentilerin çok üzerinde başladı. Yalnız ünlü konuklar sorununu umarım önümüzdeki haftalarda çözerler.

Programı izlemedim ve izlemeyeceğim de. Ama cidden her yönüyle iyi gözüküyor. Umarım reytinglerini korurlar hep.

Çok güzeldi. Ben zaten çok iyi bir iş ortaya çıkacağını düşünüyordum hep. :)