Abdullah AKTAN / FavoriForumum.Net
Dün gece 23.30 itibariyle "Organik Mizah" sloganıyla yola çıkarak Star TV'nin yayın hayatına giriş yapan '3+1' programı, aranan kan olarak kayda geçirildi.
Programı çok beğendiğimi belirtmek istiyorum öncelikli olarak. Ekranda hep görmek istediğim kişilerden üçü de programda olması beni ayrı bir havaya getirdi. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, yani muhteşem üçlü. İzlerken gülme krizlerine girdim. Üçü de bambaşka bir havada girdiler programa ve çok farklı bir program oldu. Yani 'talk show' olayını başarıyla yerine getirdiler.
Giriş yaptılar ve bol bol espriyle başladılar. Giriş kısmı geçti ve asıl anlar başladı. Üç isim küçüklük anlarına giriş yaptılar. Oradan yürüdüler zaten olaya.
Eser ve İbrahim'in kilo problemlerine girmeleri neticesinde, konuk Dr. Gürkan Kubilay geldi. Gürkan Kubilay'ın ilginç tedavi yöntemlerini de gösterdi. Aslında yemek yemeyi kesmek şişmanlatıyormuş, aksine çok yemek yiyecekmişiz. Bir hastası geldiğinde yaklaşık olarak 160 kiloydu ve şimdi 60 kilo civarında. Yani tam 100 kilo vermişti hasta. İnanılmaz bir değişim. Düşünün artık, 6 öğün yemiş hasta ve kilosundan kurtulmuş.
Bu olaylarla birlikte skeçten taviz vermediler. Sahne döndü ve skeçe geçtiler. Eser ve İbrahim zayıflayamamış şişmanı, Oğuzhan zayıflamış bir kişiyi oynadı. Arada skeçte karışıklıklar oldu ama yine de komik bir skeçti. Hele espriler çok iyiydi.
Gürkan Kubilay gitti, ünsüz isimleri de alacaklarını belirtmişlerdi ve o da geldi. Konu bu kez bayan şöförlerden açılmıştı. Daha sonra ünsüz isim geldi. O isim Şöför Nebahat'tı. Taksicilik yapan bayan şöför, geldi sahneye. İnteraktif skeç yapıldı daha sonra. Seyirciler arasından biri erkek, biri kız olmak üzere iki kişi geldi. Değişik sesler çıkartacaklar ve orada da komediydi. Oğuzhan Koç, Şöför Nebahat kılığına girdi. İbrahim Büyükak müşteri kılığındaydı. Doğaçlama bir skeç oldu ama başarılıydı, yani komikti. Ünsüz isimde gitti ve program yavaş yavaş bitmeye başladı.
Öyle böyle derken program bitti ve değerlendirme odasına geçildi. Orada kendilerini değerlendirdiler. Yaptıkları yanlışları değerlendirdiler. Sosyal medyada yer alan mesajları da değerlendirdiler aynı zamanda.
Merakla beklediğim program, beklediğime değdi. Beklentilerin kat kat üstüne çıktı. Sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Düşünün artık, twitter'da Türkiye'yi geçtim, Dünya'da trend topic oldu. Yani Dünya'da en çok konuşulan gündem maddelerinden oldu. Eurovision olmasa daha da yükselirdi. Oğuzhan Koç'un "cork cork cork" olayı fazlasıyla konuşuldu, bu bir gerçek.
Cumartesi günlerinin aranan kanı bulundu! Yepyeni talk show programı şimdiden ilk bölümüyle fazlasıyla sevildi. Önceden üçü de seviliyordu zaten. Şimdi daha da sevilecek. İyi izlendi, ilerleyen haftalarda daha da izlenecek. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.
Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.