'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor? | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,749
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1534514702096.jpg

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' yeni sezonu açıyor!

Yapımcılığını Mavi Klaket'in üstlendiği, sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı, faili meçhul cinayetleri aydınlatan, kayıpları bulan, aileleri kavuşturan ve bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan program Pazartesi günü yeni sezonu açıyor.

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' yeni stüdyosunda yeni sezonuyla Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 10.00'da ATV'de!

müge geldi..müge ile esra aynı gün başlıocak galiba...show tv erken başlasa bile yarışdışı kalcak..müge 1...esra 2..zuhal 3....4 serap ezgu oluır..asuman ve didem ilk yuze giremezler .sonu negahan alçı gibi olur..pis yedili dizisi daha başarılıydı..

müge geldi..müge ile esra aynı gün başlıocak galiba...show tv erken başlasa bile yarışdışı kalcak..müge 1...esra 2..zuhal 3....4 serap ezgu oluır..asuman ve didem ilk yuze giremezler .sonu negahan alçı gibi olur..pis yedili dizisi daha başarılıydı..

Show TV geçen hafta başlatmalıydı her iki programı, geç kaldılar. Müge her zaman ki gibi zirvede olur dediğin gibi, Esra ve Zuhal arasında ikincilik yarışı olur, Serap Paköz sürpriz yapabilir.

Pis Yedili'nin tekrarları ilk 30 içerisinde garanti yer alıyordu.

• Beğendim
Reactions: Doğan and 12.Adam
Show TV geçen hafta başlatmalıydı her iki programı, geç kaldılar. Müge her zaman ki gibi zirvede olur dediğin gibi, Esra ve Zuhal arasında ikincilik yarışı olur, Serap Paköz sürpriz yapabilir.

Çok alakasız olacak ama Pis Yedili'nin son dört bölümu gündüz kuşağında mı yayınlandı? :A

Çok alakasız olacak ama Pis Yedili'nin son dört bölümu gündüz kuşağında mı yayınlandı? :A

O konu hakkında hiç bir fikrim yok. :A Yayınlansaydı kanal yeni bölüm olarak geçerdi diye düşünüyorum, ama hiç denk gelmedim

Ben Kadir Doğulu ayrıldıktan sonra izlemeyi bırakmıştım. :(

• Beğendim
Reactions: Doğan
O zaman Didem Arslan Yılmaz'a el fatiha diyelim şimdiden. :A
Tam da onu diyecektim boşlukta yine iyi kötü ilk 100'e giriyordu ama yapacak bir şey yok daha çok genç veda edecek hayata. :A
Pazartesi 0.77 almıştı dün ki program 0.75 almış :A
Oranlarına bakmadım tek 1'in altında olduğunu biliyordum. Neyse o oranlar da iyiymiş. Haftaya gelecek o oranlara şükredecekler. :A

O konu hakkında hiç bir fikrim yok. :A Yayınlansaydı kanal yeni bölüm olarak geçerdi diye düşünüyorum, ama hiç denk gelmedim

Ben Kadir Doğulu ayrıldıktan sonra izlemeyi bırakmıştım. :(
Ben merak ediyordum ne olacak ratingleri diye baktım aynen öyle :A
Haftaya ilk 100'e giremez, Söylemezsem Olmaz ile yarışır. :A
Şampiyon belli geri kalanlar sıralamayı belirlesin. :F
Ortada Reyting varsa Nigar Kanlı talibi değil,sahibidir.