Gökçe Akyıldız 'Kazara Aşk' Dizisinde! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,655
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
gokce-akyildiz_1_1_1570123412-400x400.jpg

Gökçe Akyıldız 'Kazara Aşk' dizisinde!

'Bizim Okul', 'Kırgın Çiçekler' dizilerinde izlediğimiz ve uzun zamandır ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Gökçe Akyıldız, yeni sezonda yapımcılığını Koliba Film'in üstleneceği 'Kazara Aşk' dizisi ile anlaştı.

Hazırlık çalışmaları devam eden dizi yeni sezonda Star TV'de ekrana gelecek.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Süper haber.... Gökçe Star a yakışır.... Bu sezon gerçekten starların hepsi Starda

Kırgın Çiçekler’de çok iyiydi. :bhr:
Eşinden boşanmış çok üzüldüm.:(

Kırgın Çiçekler'i hiç izlemedim, aslında başlayacaktım karantina başladığında ama araya başka diziler girdi. Kaldı öylece. :A

Evet, Birsen haberini yapmış. :( Bende üzüldüm, ama hayırlısı böyleymiş belki de.

İyi atv'den kurtulup Star'a gelmiş ama başka dizi mi yoktu be kardeşim hiç ümidim yoktu bu diziden. :A

Koliba’ya geri dönüş yapmış. :A Fatih Harbiye’de hep ağlıyordu. :F

Koliba Film olunca benim de pek ümidim yok. :( Keşke Tolgahan'ın dizisinde oynasaydı. :A

ATV'den kurtulup Star'a gelmesi ayı bir iyi ama. :Z
Benim de yok da neyse böyle böyle belki sürekliliği sağlayabilir. Tolgahan'ın dizisi değil de bence başka bir yerde başrol oynasa ne iyi olurdu. :A
Dediğin gibi atv ekranlarından kurtulup Star'a gelmesi tek kelime ve 3 heceyle mü kem mel. :A :Z

Benim de yok da neyse böyle böyle belki sürekliliği sağlayabilir. Tolgahan'ın dizisi değil de bence başka bir yerde başrol oynasa ne iyi olurdu. :A
Dediğin gibi atv ekranlarından kurtulup Star'a gelmesi tek kelime ve 3 heceyle mü kem mel. :A :Z

Aslında Fatih Harbiye'de de oynamış, onun yapım şirketi Koliba'ymış. 😱 Belki şaşırtır. :A

Kimsesizler'de de olabilirdi mesela. :Z

Aslında Fatih Harbiye'de de oynamış, onun yapım şirketi Koliba'ymış. 😱 Belki şaşırtır. :A

Kimsesizler'de de olabilirdi mesela. :Z
Oha cidden mi izliyim bari varsa sahneleri dediğin gibi şaşırtabilir Fatih Harbiye,Köprü,Yılanların Öcü,Yeter ve Kanatsız Kuşlar çok kısa sürmedi. :A
A hakketten çok yakışırdı oraya. :Z

Oha cidden mi izliyim bari varsa sahneleri dediğin gibi şaşırtabilir Fatih Harbiye,Köprü,Yılanların Öcü,Yeter ve Kanatsız Kuşlar çok kısa sürmedi. :A
A hakketten çok yakışırdı oraya. :Z

Aynen. Koliba'nın uzun süren nadir işlerinden onlar, Kadir Doğulu Pis Yedili'yi bırakıp Fatih Harbiye'ye geçmişti. :A Ama Gökçe hiç aklımda kalmamış. Sahneleri varsa bende göz atarım. :Z

Burcu'nun yerine güzel olurdu aslında. :A