Fatih Karagümrük, 36 yıl aradan sonra Süper Lig'de!
Fatih Karagümrük, normal süresi ve uzatma devreleri 1-1'lik eşitlikle sona eren mücadelede Adana Demirspor'u penaltılarda 6-5'lik skorla mağlup etti ve Spor Toto Süper Lig'e yükseldi.
hayret ilk defa finalde tuttuğum takım kazandı en son 2014 dü birde bodrumsporun şampiyonluğu var @xdragxxYeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssssss
Vallaha öyle reishayret ilk defa finalde tuttuğum takım kazandı en son 2014 dü birde bodrumsporun şampiyonluğu var @xdragxx
karagümrük sıkıntılı takım başakşehir gibi yaptılar @Gerekli24Çok moralim bozuldu. Karagümrük Kasımpaşa gibi takımlar istemiyorum. Bu düşme kalmada istediğim hiç olmuyor. Şikeci Malatya ile Ankaragücü de kaldı. Tek tesellim Bursa.
Çok üzüldüm lige dönmesini istiyordum. Karagümrük Kasımpaşa gibi takımları istemiyorum ligde. Adanalı mısın?İstanbul Ligi olacak yakında Ligin adı Karagümrüğü tebrik ediyorum neden ligde 2 maç berabere kaldığımızı şimdi daha iyi anladım oyunu iyi soğutuyorlar skora iyi yatıyorlar tebrik ederim tekrardan gelelim maça
ulan 5 penaltı attık 4ünü aynı köşeye attık kaleci 0 ıq bile olsa bu köşeye atlar değil mi her playoffda finale gel berabere bitsin penaltılarda kaybet yeter bıktım ya
Kasımpaşa Karagümrük bunların düzgün taraftar kültürü ve geçmişleri yok. O yüzden sevmiyorum.karagümrük sıkıntılı takım başakşehir gibi yaptılar @Gerekli24