Gold Film'in 'İnce Memed' Dizisi Yeniden Gündemde!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,070
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Gold.jpg

Gold Film imzalı 'İnce Memed' dizisi tekrardan gündemde!

Çilek Kokusu, No: 309 ve Erkenci Kuş gibi başarılı dizilere imza atan Gold Film - Faruk Turgut 'Bay Yanlış' dizisinden sonra yeni bir dizi daha hazırlıyor.

Uzun zamandır hazırlık aşamasında olduğu belirtilen ve detayları henüz belli olmayan İnce Memed dizisinin hayata geçmesi için yapım şirketi tekrardan çalışmalara başladığı öğrenildi.

Ayrıca, dizi için daha önceden Burak Deniz'e teklif gittiği de ortaya çıktı.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
  • Olmamış
Reactions: Gizmen
Çilek Kokusu, No: 309 ve Erkenci Kuş gibi başarılı dizilere imza atan Gold Film - Faruk Turgut 'Bay Yanlış' dizisinden sonra yeni bir dizi daha hazırlıyor.
Yaşar Kemal'in eserinden mi uyarlanacak acaba?

Umarım online platform dizisidir. Edebiyat uyarlaması platform dizisinden iyi iş çıkabilir.

No: 309 ve Erkenci Kuş diyor, platform dizisi olsa bile çok umutlanmamak lazım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Aserat
Yaşar Kemal'in eserinden mi uyarlanacak acaba?

Umarım online platform dizisidir. Edebiyat uyarlaması platform dizisinden iyi iş çıkabilir.

Birsen Altuntaş'ın bir ara dönem dizisi olarak bahsettiğini hatırlıyorum, yanlışta hatırlıyor olabilirim. Ama uyarlama veya dijital platform olacağını zannetmem.

Acaba Yaşar Kemal'in romanı mı. Ben lise zamanımda bu romanı seçmiştim. İsveçcesini okumuştum. O dönem zaten Türkçe romanlar yoktu ve yabancı dilden çevrilmiş bir roman seçmemiz gerekiyordu ve onu seçmiştim. Şuan aklımda çok detay kalmamış ama okurken baya sevdiğimi hatırlıyorum. Bizde ismi 'Låt Tistlarna Brinna' (bırakın dikenler yansın manasına geliyor)

Acaba Yaşar Kemal'in romanı mı. Ben lise zamanımda bu romanı seçmiştim. İsveçcesini okumuştum. O dönem zaten Türkçe romanlar yoktu ve yabancı dilden çevrilmiş bir roman seçmemiz gerekiyordu ve onu seçmiştim. Şuan aklımda çok detay kalmamış ama okurken baya sevdiğimi hatırlıyorum. Bizde ismi 'Låt Tistlarna Brinna' (bırakın dikenler yansın manasına geliyor)

Eğer ondan uyarlama olsaydı yazılırdı, ama belli de olmaz. :A

Bay yanlışı foxa verdi bakalım bunu hangi kanal vercek gerçi kanald ye vermez startv veya showtv ye en fazla

Sevgili Burak Deniz zaten Maraşlı ve Yarım Kalan Aşklar'da oynamıyor muydu Bizim Hikaye'den sonra valla yılın aranan oyuncusu oldu :A

Gold Film, Türkiye'de ''Hanımın Çiftliği'' gibi efsane bir yapıma imza atmış bir yapım şirketi. ''İnce Memed'' deyince aklımıza hemen Yaşar Kemal'in eseri geldi, uyarlansa çok da iyi tutacak bir proje ama Burak Deniz'i yakıştıramadım bi an... Bekliyoruz detayları bakalım. :X

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Gold Film, Türkiye'de ''Hanımın Çiftliği'' gibi efsane bir yapıma imza atmış bir yapım şirketi. ''İnce Memed'' deyince aklımıza hemen Yaşar Kemal'in eseri geldi, uyarlansa çok da iyi tutacak bir proje ama Burak Deniz'i yakıştıramadım bi an... Bekliyoruz detayları bakalım. :X

Burak Deniz'in adı ilk başta geçiyormuş, hem onun yeni dizisi var Maraşlı. :A

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Hiç ummadık yapımcılardan iyi iş çıkabiliyor. O nedenle görmezden geldim o kısmı. :A

Yok yok, buradan çıkmaz o iyi iş. :A

Nesi var No: 309 ile Erkenci Kuş'un? :A

İkisi de tipik, çöp yaz dizisi. Aynı senaryolar, aynı konular ve benzer oyuncular... İkisinin de başrolleri berbat, oyuncu değiller. Oyuncu olup olmalarını geçtim birinin başrolü Can Yaman, kadınlar için yakın dönemde kurmuş olduğu cümleleri sen unutmuş olabilirsin ama ben unutmadım. Yeterli sebepler bence. :D Gereğinden fazla uzun cümleler sarf ettim bu iki dizi için, yetti...