En Sevdiğiniz Birol Güven Dizisi Hangisi?

Hangisi/Hangileri?

• Kullanılan toplam oy
    47

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
1587902755148.png

Türkiye'nin en iyi komedi dizilerine imza atan senarist/yapımcılarından Birol Güven'in en sevdiğiniz dizisi/dizileri hangisi?

Kimi dizilerinde senaristliği üstlenen Güven, bazı dizilerinde ise yapımcı veya senarist/yapımcı olarak yer aldı. Ankete oy kullanmayı ve ankette yer almayan dizilerini ise mesajınızda belirtmeyi unutmayınız.

1587902847009.png

Yaptığı dizileri sonradan çekmeyi kesinlikle yapmaması gerek bence. İstisnasız sonradan başlattıkları ilk halini tutmuyor çünkü. :)

Eskiden En Son Babalar Duyar ve Ayrılsak da Beraberiz'i çok severek izliyordum.

Son zamanlarda da Zengin Kız Fakir Oğlan ve Seksenler sevdiğim diziler arasında yer aldı. Seksenler'in sonraki hali dahil değil ama. :)

• Beğendim
Reactions: bazinga and mrt-06
Her ne kadar son yıllarda düşüşte olsalar da şu bir gerçek bizim nesil Birol Güven, Gani Müjde dizileriyle büyüdü. :)

• Harika
Reactions: Çiğdem
Mümkünse tek başına dizi yazmasın :D Senaryosunu birlikte yazdığı işler daha iyi oluyor.

Ayrılsak da Beraberiz ve En Son Babalar Duyar lehine oy kullandım.

Listedeki neredeyse tüm dizileri izlemişliğim var. Başarılı işleri olsa da suyunu çıkarmayı çok seviyor.

Eğer Çocuklar Duymasın'ı 43 kere yeniden başlatmasaydı ilk oyumu o alırdı muhtemelen.

Çocuklar Duymasın
Ayrılsak da Beraberiz
arka sıradakiler
en son babalar duyar
en sevdiklerim bunlar severek izlemiştim :D

• Harika
Reactions: Billy Kane
Eskiden güzel geliyordu Birol Güven'in dizileri de şimdi izleyeceğim işler değil artık. Arka Sıradakiler'in ilk sezonu, Çocuklar Duymasın'ın eski versiyonu, En Son Babalar Duyar ve Ayrılsak da Beraberiz en sevdiklerim diyebilirim. Bu dört diziyi işaretledim.

Çocuklar Duymasın
En Son Babalar Duyar
Ayrılsak da Beraberiz
Kadın İsterse

• Harika
Reactions: Çiğdem
Seksenler
Babalar En Son Duyar
Ayrılsak da Beraberiz
Çocuklar Duymasın