Bilgisayar ekranına göre solda olan uzun boylu @serhatt zaten bir fingirdek geliyor Diğer sağında hanımhanımcık olan ben Ve taçlı sultanımızda tabiki de 8.Yılını kutlamaya gelen @xemrexxx Diğerleri forum halkı ama hanginiz cariye hanginiz harem ağası onada siz karar verin ama deyneğin iki ucuda Sultanlar padişahlar yok malesef napalım Evet forumda yürürken ben sözcüsü olarak konuşayım @xemrexxx bu forumun eğlencesi yönünden temel taşıdır gerçi hep aynı şeyleri diyorum ama 1 yıldan 1 yıla yenilemek hatırlatmakta lazım ki kıymetini bilelim
Burada uzun süreli bulunan hemen hemen herkesi Emre foruma bağlamıştır. Rahmetli @destere ile xemrexxx le bir üçlü goygoy oluşturmasaydık belki bu kadar uzun kalmayacaktım.Ve şuan ikinci ailem gördüğüm değerli aile bireylerimi tanımamış olucaktım.Emrenin benim üstünde hakkı çoktur bunu inkar edemem ve bir gün biz gittiğimiz de o kalmaya devam etmeli
Gerçi @xemrexxx kıymetimi bilmek yerine hep beni kovma peşinde şu videoda oldu gibi Ama biz aslında Nero İle Korişi uygulamıstık foruma daha doğrusu Kiralık Aşk o karakterleri bizden uyguladı ben buna eminim
Ben forumda 3 aydır yoktum malum ve daha 1 haftadır tam olarak forumdayım ve ben yokken olan bildirimlere henüz bakmadım. Az önce yine goygoylarda artık forumun yeni dönemlerinde en önemlilerinden @serhatt konusunu açarken bir baktım ne var ne yok @xemrexxx konusu olmadını fark ettim eğer konu silinmediyse çünkü bir çok konu silinmiş. Ama bu yıl konusu gelecek yıla kadar kutlanır ayrıca genelde Emrenin konularını açmaya çalışan birisi olarak açılmamış olmasınada sevindim herşeyde hayır var gerçekten
Biraz düşüncelerle geçirdim hediyeleri verirler son olarak Mustiyle bitirelim
Videoyu direk açalım bizim özetimizi anlatıyor şarkı tavsiye ederim
Benim için çok deli diyorlar
Desinler hiçbirşey farketmez
Göstere göstere yaşarım hayatı
Başka türlü çekilmez
Vakit yok bekleyip de görmeye
Gerek yok fazla sormaya
Üzülmeye gelmedik ya dünyaya
Boşver dostum gel oyna
Hep beraber , sabaha kadar, güneş doğana kadar.
@sokak sanati @Yiğitt @Bully @Forumdash @eskici @Turkuazz @Aserat @xBUGRAx @MasacRE @Maskeli Fedai @denizz19 @vadikızı @alperuz @S.G.A.T. @dreamy @Araf @Billy Kane @pompy @MEnes @Özgür @Silinmiş Üye @Ahmed