'Baraj' Dizisi İki Hafta Ertelendi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'Baraj' dizisi yayın akışından çıkarıldı!

1500x500

Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions'un üstendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Tolga Pulat'ın üstleneceği dizinin başollerinde; Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk, Iman Casablanca ve Tuna Orhan gibi isimlerin yer aldığı ve yarın yayın hayatına başlayacak dizi ertelendi.

Yayın akışından çıkartılan dizinin iki hafta ertelendiği öğrenildi.

'Baraj' ilk bölümüyle 31 Mart Salı 20.00'de FOX'ta başlıyor!

Kaynak: televizyongazetesi.com​

Son düzenleme:
Yayına bir gün kala alınan bu karar ne şimdi? Saçmalık! 😱

Kanalda anlamış heralde bu diziden bi cacık olmayacağını :A

Beklediğim bir haberdi, @Aserat dün sana söylediklerimden çıkar bir anlam artık. Doğru karar. :X

• Beğendim
Reactions: Aserat
Salgın varken bu riski göze almamaları iyi olmuş, Eylül'e ertelensin en iyisi, o zaman daha çok şansı olur zaten. :X

Medyapım olarak ilk adımı attık, diğer bütün yapımcılar bizi örnek alır umarım. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Salgın varken bu riski göze almamaları iyi olmuş, Eylüle ertelensin en iyisi, o zaman daha çok şansı olur zaten. :X

Başlamalıydı bence, en azından ilk bölüm yayınlanır ve diğer hafta bol tekrar verilip izlenme arttırılabilirdi.

Başlamamlı zaten Ramazan geliyor tutacağı varsa da tutmayacak.

Çok saçma bir karar olmuş, gerekirse ilk bölüm yayınlanıp 2 hafta ara verilebilirdi. Sen tüm hafta boyunca 17 mart diye tanıtım yap, sonra yayın gününe 1 gün kala ertele. Olucak iş değil...

O zaman yakında yerine yayın tarihini belirtmeleri gerekirdi. Ben yeni sezona yada yaza erteleneceğini düşünüyorum. :X

Dediğim gibi ilk bölümü yayınlansaydı yarın keşke. Acun, Doğduğun Ev Kaderindir'i yayınlayıp 2 hafta her gün tekrar verdi. Tekrar ile izleyici çekilebilirdi.

Yakında yazmak zaten ayrı bir saçmalık.

Bence direkt Eylül'e ertelensin. Salgının hemen iki haftada geçmeyeceği ortada ve nisan sonunda da Ramazan başlayacağı için reytingler iyice düşecek. Tabii ertelemek o kadar kolay değil ama yapımcı ve kanalın bu riski alıp yeni sezona atması lazım.

Salgın var, araya ramazan ve bayram girecek. Zaten hepi topu 10 bölüm anca yayınlanacak. Bölünüp bölünüp duracak. Tertemiz yeni sezonda başlasın.

Anlayıp dinlemeden konu açarsan böyle olur :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...