Mucize Doktor 15. Bölüm Yorumları

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
86,313
Puanı
1,060
FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Mucize Doktor'' bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp'in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan, Özge Özder, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel ve Korhan Herduran yer alıyor.

Dizinin 15. bölümü ile ilgili yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz. İyi seyirler.

• Harika
Reactions: Angelica
Şu Doktor Ela eziyeti bir an önce bitsin de sırf onun için bu diziyi izleyen kitlenin hadsiz yorumlarından çabuk kurtulalım. Mekanın gerçek sahibini merakla bekliyoruz. :Z

EMKbdDwXUAEVpZ8

Böyle bir ayrılık cinsi mi var..iki tarafta izdırap içinde,acı içinde..tut kolundan götür şu Belizi baloya Ferman..
Bu akşam tam ağlamaya hazırlanıyorum kahkahalara boğuluyorum... Ela ve Ali harikalar...

Ali ve Nazlı'nın sahnesinde Bu mudur çaldı. Zaten çok sevdiğim bir şarkı ama akustik versiyonunu ilk kez duydum ve bayıldım. :bhr: @xBUGRAx

Kıvılcım azalarak bit inşallah.ss Ali daha iyi bir insan olabilirsiniz derken kameranın onu göstermesi manidardı. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Ali ve Nazlı'nın sahnesinde Bu mudur çaldı. Zaten çok sevdiğim bir şarkı ama akustik versiyonunu ilk kez duydum ve bayıldım. :bhr: @xBUGRAx

Kıvılcım azalarak bit inşallah.ss Ali daha iyi bir insan olabilirsiniz derken kameranın onu göstermesi manidardı. :A
Kıvılcım ve iyi insan olmak :A :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat

Forum kaybetti ben yine kullandım Nil'i. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat