Alp Navruz'un Yeni Dizisi ve Partneri Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,646
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Alp Navruz'un rol alacağı yeni dizisi ve partneri belli oldu!

alp-navruz-HJcb.jpg

Yapımcılığını Pastel Film'in üstleneceği, yönetmenliğini Cemal Şan üstleneceği 'Zümrüdü Anka' dizisinin başrolünde TRT 1'de final yapmaya hazırlanan ve çekimleri tamamlanan 'Elimi Bırakma' dizisinin yakışıklı oyuncusu Alp Navruz yer alacak.

Alp Navruz'a ise 'Filinta : Bir Osmanlı Polisiyesi', 'Yağmurdan Kaçarken' dizilerinde rol alan Ceren Yılmaz eşlik edecek.

ceren-yilmaz-ZZYX.jpg

Çekimleri önümüzdeki hafta Ürgüp'te başlayacak olan 'Zümrüdü Anka' yeni yılda ekranda yerini alacak.

Kaynak : tv100 / Birsen Altuntaş​

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Bu Alp Nevruz doymuyor dizilere çekmeye ara vermiyor önce Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu dizi biter bitmez Elimi Bırakma dizisinde oynadı şimdi de bu Zümrüdü Anka dizisi vallah pes diyorum diziye ara vermez mi bu oyuncu.

Melis Sezen ve Seçkin Özdemir'in ismi geçiyordu bu dizi için, ikili Sevgili Geçmiş'te rol aldı.

Alp, keşke biraz dinlenseydi Eylül'e kadar keşke. Tolga ve EAD'ın düştüğü durum gibi olmaz umarım.

Kanal acaba yine Kanal D mi olacak?

Alp bu kadar mı paragözsün be :F
Aynen dediğim gibi yani herif diziye hiç aramıyor önce Fazilet Hanım ve Kızları o dizi biter bitmez Elimi Bırakma sonra bu dizi de biter bitmez şimdi Zümrüdü Anka dizisi. Allah Allah diyorum yani. Mübarek yani. Başka oyuncular 1 ve 2 yıl dizilerde oynamıyorlar hiç.

Melis Sezen ve Seçkin Özdemir'in ismi geçiyordu bu dizi için, ikili Sevgili Geçmiş'te rol aldı.

Alp, keşke biraz dinlenseydi Eylül'e kadar keşke. Tolga ve EAD'ın düştüğü durum gibi olmaz umarım.

Kanal acaba yine Kanal D mi olacak?
Bize gelirse yeniden şahlanır Pastel 😎

Keşke yüzünü dinlendirseydi, ya da varsa sinema / dijital dizi teklfilerini değerlendirseydi. Sonu hüsranla bitecek gibi hissediyorum, umarım yanılırım. Yolu açık olsun.

Bu Ceren Yılmaz, Kanal D'de Alabora diye bi program vardı ordan ünlenmiş demek vay be ne izlerdim :A

Ceren Yılmaz çok güzel kadınmış vallahi, enerjisi çok güzel duruyor. :X

Alp yüzünü dinlendirse biraz keşke ya, bu ne acele?

Keşke yüzünü dinlendirseydi, ya da varsa sinema / dijital dizi teklfilerini değerlendirseydi. Sonu hüsranla bitecek gibi hissediyorum, umarım yanılırım. Yolu açık olsun.

Bu Ceren Yılmaz, Kanal D'de Alabora diye bi program vardı ordan ünlenmiş demek vay be ne izlerdim :A
Aynen Allah var o yarışma da çok iyiydi @Yiğitt

yarışma tutmamıştı..
1576328678584.png

• Beğendim
Reactions: alperuz
Ne bu acele yahu yüzünü biraz dinlendirseymiş keşke