Burcu Biricik'ten 'Kuzgun'a Veda Mesajı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,615
Puanı
1,061
kuzgun-4-bolum-on-izleme-yayinlandi-dila-gerceklerle-yuzlesiyor-660x330.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Kuzgun bu akşam final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Dizide Dila karakterini canlandıran başarılı oyuncu Burcu Biricik, Twitter'dan paylaştığı veda mesajında "Yine birbirinden değerli insanlar kazandığım, bir sürü bir sürü yeni şey öğrendiğim, çok da eğlendiğim canım ekibimm sizi çook seviyorum. İyi ki!" diyerek ekibe ve izleyicilere veda etti.

Kuzgun, final bölümüyle şimdi Star'da!

Keşke bitmeseydi. Ağız tadıyla KuzDil izleyemedik. :( Emeklerine sağlık tüm ekibin...

Keşke bitmeseydi. Ağız tadıyla KuzDil izleyemedik. :( Emeklerine sağlık tüm ekibin...
kuzgun-4-bolum-on-izleme-yayinlandi-dila-gerceklerle-yuzlesiyor-660x330.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Kuzgun bu akşam final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Dizide Dila karakterini canlandıran başarılı oyuncu Burcu Biricik, Twitter'dan paylaştığı veda mesajında "Yine birbirinden değerli insanlar kazandığım, bir sürü bir sürü yeni şey öğrendiğim, çok da eğlendiğim canım ekibimm sizi çook seviyorum. İyi ki!" diyerek ekibe ve izleyicilere veda etti.

Kuzgun, final bölümüyle şimdi Star'da!

Mesaj böyle verilir :A @Çiğdem @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @ozmoturk @turkuazz @mrt-06 @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı

• Beğendim
Reactions: Turkuazz and Aserat