Saçmalığın da bu kadarıKız @serhatt ın ayağına kim ağzına sürmüş 😱
Saçmalığın da bu kadarıKız @serhatt ın ayağına kim ağzına sürmüş 😱
Kız @serhatt ın ayağına kim ağzına sürmüş 😱
Sizinde pis nefesiniz kokuyor dedim mesaj yazdıkça bana geliyor ekrandanSaçmalığın da bu kadarı
o zaman konuşma defolSizinde pis nefesiniz kokuyor dedim mesaj yazdıkça bana geliyor ekrandan
Çooookkk
İkinci günü Pazartesi bir yoklarım yine büyük ihtimalle @xemrexxx e çok maruz bıraktırmam seniÇooookkk
O zamana bunu kocaya veririm benİkinci günü Pazartesi bir yoklarım yine büyük ihtimalle @xemrexxx e çok maruz bıraktırmam seni
özletme kendiniİkinci günü Pazartesi bir yoklarım yine büyük ihtimalle @xemrexxx e çok maruz bıraktırmam seni
PARLAK VE ZENGİN OLURSA OLURO zamana bunu kocaya veririm ben
PARLAK VE ZENGİN OLURSA OLUR
Ben evlenmeden evlenmeyinO zamana bunu kocaya veririm ben
Seni beklersek ohooooBen evlenmeden evlenmeyin
Sen kendine bak cüceDinozorlar çiftleşir siz yine de koca bulamazsınız ??Ekli dosyayı görüntüle 70365
Sen kendine bak cüce
Gıcık suratına uygun smileyle gelmiş yineDinozorlar çiftleşir siz yine de koca bulamazsınız ??Ekli dosyayı görüntüle 70365
MeymenetsizGıcık suratına uygun smileyle gelmiş yine
Ecünnüler genel kurmay başkanına şikayet ettim seni en kısa sürede bir düzine victpria secret mankeni yollayıp sana tecavüz ettirtecek artık intihar edersinEkli dosyayı görüntüle 70368
Meymenetsiz
Ecünnü komutanları bunlar baş hizmetkarları @xemrexxxEcünnüler genel kurmay başkanına şikayet ettim seni en kısa sürede bir düzine victpria secret mankeni yollayıp sana tecavüz ettirtecek artık intihar edersinEkli dosyayı görüntüle 70368
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?