29 Ocak 2015 Perşembe ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende ırkçılık yapmış gibi olmayayım ama znciler hiç çekici değil sır bu yüzden Empire'a başlamıyorum.
HTGAWM tesadüfen oldu.
How to Get Away With Murder zenci dizisi değil ki. Annalise, Nate ve Michaela var siyahi oyuncu, diğerleri hep beyaz. Siyahlar azınlıkta yani. Benim için Rebecca'nın beyaz olması kafi.

How to Get Away With Murder zenci dizisi değil ki. Annalise, Nate ve Michaela var siyahi oyuncu, diğerleri hep beyaz. Siyahlar azınlıkta yani. Benim için Rebecca'nın beyaz olması kafi.

Başroller zenci yaa.
Nate itici geliyor zaten tek. Michella çok sempatik geliyor karakterinden dolayı ama çok siyahda değil. Anelise ise makyajsızken izlenesi yok.

Evet beyazlarda fazlalıkta.

Mom muhteşem gitmiş kutluyoruz

haw haw the get ay bilmem ne, düşmüş... dahada düşer umarım

@xemrexxx nin regl beter durumda 0.4 birde CW dizisi izlemiyordu cw ye laf atıyordu...

@Çiğdem- in vampir teyyaresi 0.7 ile emrenin regl ını ikiye katlamış
çiğdemi kutluyorum her ne kadar teyyare dizisi pek bişeye benzemesede yine de regl karşısında destan yazmış diyebiliriz

Bende ırkçılık yapmış gibi olmayayım ama znciler hiç çekici değil sır bu yüzden Empire'a başlamıyorum.
HTGAWM tesadüfen oldu.
ırkçılğın cezası kaç point

mesajın tns ev kadını deneklere yöneldi diyen arkadaşları hatırlattı

neyse @destere nanik sana hem kerry washington hem viola davis harika iş çkartmış
doğruya doğru şimdi... zencilerden bir cacık olmaz
bugüne kadar belki yüzlerce dizi izledim içinde zenci bir karakteri desteklediğim dizi sayısı bir iki arasındadır bunlardan biride zaten TWD nin michone u (onuda bozdular son bölümlerdede neyse yine de en iyisi şimdilik
)

içinde zenci olan dizileri siyahiler nasıl destekliyorsa, bizimde tam tersi sevmememiz normal bence her tür kendine yakın olanı destekler

ama filmlerde durum farklı filmlerde özellikle kaliteli dramlarda bir çok zenci oyuncu favorimdir, dizilerde maya tutmuyor
mesela bir morgan freeman harikadır , ya da yeşil yoldaki içinde böcek çıkan toraman zenci michael clarke duncan ,

belkide sorun zenci kadınlardadır
bugüne kadar izlediğim filmlerde gözüme çarpan yetenekli zenci bir kadın bulamadım

Son düzenleme:
3.1 almışş nereye düşiyi