29 Ocak 2015 Perşembe ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1422725806.jpg

Amerika'da yüksek reytingli dizilerin günü Perşembe'de sonuçlar belli oldu.

The Big Bang Theory 4.5 reytingle geri dönerek en çok izlenen dizi olma unvanını Empire'a kaptırmadı. Diğer CBS komedilerinden de Mom aldığı 2.8 reytingle bir kez daha dikkatleri çekti ve bugüne kadarki en yüksek reytinglerinden birini aldı.

ABC dizileri de yüksek reytinglerle geri döndüler. En çok dikkat çeken ise yine Scandal oldu ve dizi 3.6 reyting almayı başardı.

Fox'un yeni dizisi Backstrom 1.4 reytinge düştü ve dizinin durumu parlak değil.

NBC'nin uzun soluklu dizilerinden Parenthood ise yükselişe geçerek yayın hayatına noktayı koydu...

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMCBSThe Big Bang Theory4.51517.25
ABCGrey's Anatomy2.898.71
FOXAmerican Idol2.279.37
NBCThe Biggest Loser (8-10PM)1.445.37
CWThe Vampire Diaries0.721.47
8:30PMCBSMom2.8911.78
9:00PMABCScandal3.61110.48
CBSTwo and a Half Men2.379.71
FOXBackstrom1.445.32
CWReign0.411.02
9:30PMCBSThe McCarthys1.657.11
10:00 PMABCHow to Get Away With Murder 3.1109.18
NBCParenthood1.755.46
CBSElementary 1.347.69

How to get away with murder harika dönmüş sezon arasından.:Z Çok sağlam bölümdü. Yakışır.

HTGAWM her zaman ki gibi süper, bu bölüm daha bile fazlasını hak ediyordu :bhr:
Scandal'ı çok merak ediyorum ama Türkiye'de izleyicisi yok hiç, tek başıma izlersem de eğlenemem :(

Scandal'ı çok merak ediyorum ama Türkiye'de izleyicisi yok hiç, tek başıma izlersem de eğlenemem :(
Irkçılık yapmak gibi olmasın ama siyahilerin başrolde olduğu diziler daha çok tutuyor son dönemde. Galiba Amerikan deneklerinde sıkı tv izleyicilerinin ciddi bir kesmini siyahiler oluşturuyor. Scandal, How to Get Away With Murder, Empire ve hatta Empire başlayana kadar Black-ish reyting canavarı durumundalar. :):)

Scandal'ı izle bakalım sen beğenirsen bende izlemeye hazırım. Dizi sayım azalmaya başladı takviye lazım. :)

Irkçılık yapmak gibi olmasın ama siyahilerin başrolde olduğu diziler daha çok tutuyor son dönemde. Galiba Amerikan deneklerinde sıkı tv izleyicilerinin ciddi bir kesmini siyahiler oluşturuyor. Scandal, How to Get Away With Murder, Empire ve hatta Empire başlayana kadar Black-ish reyting canavarı durumundalar. :):)
Aynı şeyi sana dememiş miydim? :A @sokak sanati

Ya da STV'ciler gibi siyahi olanlar sadece siyahi dizileri(?) izliyorlar :F
Scandal'ı izle bakalım sen beğenirsen bende izlemeye hazırım. Dizi sayım azalmaya başladı takviye lazım. :)
Game of Thrones'a hala başlamamış biri olarak ilk önce bu ayıbımı kapatıp sonra hemen Scandal'a geçerim :)

Bende ırkçılık yapmış gibi olmayayım ama znciler hiç çekici değil sır bu yüzden Empire'a başlamıyorum.:F HTGAWM tesadüfen oldu.:F
Seninki direkt ırkçılık. :D
Ya da STV'ciler gibi siyahi olanlar sadece siyahi dizileri(?) izliyorlar :F

Game of Thrones'a hala başlamamış biri olarak ilk önce bu ayıbımı kapatıp sonra hemen Scandal'a geçerim :)
Olabilir yani yoksa tuhaf. En çok izlenen üç dramanın üçü de siyahi draması, tesadüf olamaz herhalde. :):)

Seninki direkt ırkçılık. :D

Olabilir yani yoksa tuhaf. En çok izlenen üç dramanın üçü de siyahi draması, tesadüf olamaz herhalde. :):)
Siyahiler kendi renginden olanları içselleştirip daha çok destekliyorsa ve diğer Amerikalılar bunu göz önünde bulundurmadan televizyon izliyolarsa bence gayet mantıklı :X

Yaptığın tam bir ırkçılık birde ırçılık yapmış gibi olmayayım demiyor mu. :F

Aramızda zenci olmadığı için bilerek öyle dedim.:F

Ben hatırlamıyorum ki ziyahi bir oyuncunun oynadığı bir karaktere aşık olayım. Yada çok benimseyyim. Yok olmadı daha hiç.:F Sevdiğin en siyah insan Rihanna oda melez. Birde Alacakaranlık serisinde kurt adamı canlandıran elemanı severdim.:F Oda esmer ama.:F

@cookies @*YıldırıM* the vampire diaries 0 7 almış ama bence 0 8 ortalamada kalmalı bu dizi yanı 8 altına bence düşmemeli ama 0 7 reytingte diare eder tabikide yeni sezon onayınıda aldık çoktan 🙂🙂🙂

ırkçılğın cezası kaç point :F
mesajın tns ev kadını deneklere yöneldi diyen arkadaşları hatırlattı :X

neyse @destere nanik sana hem kerry washington hem viola davis harika iş çkartmış :X

Aramızda zenci olmadığı için bilerek öyle dedim.:F

Ben hatırlamıyorum ki ziyahi bir oyuncunun oynadığı bir karaktere aşık olayım. Yada çok benimseyyim. Yok olmadı daha hiç.:F Sevdiğin en siyah insan Rihanna oda melez. Birde Alacakaranlık serisinde kurt adamı canlandıran elemanı severdim.:F Oda esmer ama.:F
Belki vardır canım. :A Seni Amerika'da zenci mahallesine atmalı. :F