29 Ocak 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 5 29.4%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 4 23.5%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 11.8%
  • Rocknrolla - Y.S. (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Farklı Desenler (STV)

Oy: 1 5.9%
  • Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Pazar neler oldu ?
Umutsuz Ev Kadınları mı ? O Ses Türkiye mi ? Günün kazananı hangisi oldu ?
Star'da yayınlanan Rocknrolla ve Behzat Ç. ne kadar izlendi ?
Araf Zamanı, Arka Sıradakiler ve diğer yapımlar nasıl sonuçlar aldılar ?

Sonuçlar belli oldu.

Umutsuz Ev Kadınları iki grupta da açık ara zirvede!

O Ses Türkiye, finale yaklaştıkça zirveden uzaklaştı ve yakın zamana kadar geride bıraktığı rakibinin çok gerisinde kaldı.

PT2'de Kanal D'de yayınlanan Öldüren Hata filmi çok iyi gitti. İki grupta da çok izlendi.

ATV'deki Kim Milyoner Olmak İster de başarısını sürdürdü.

Behzat Ç. totalde 35.sıraya kadar düşerek üst sıraların çok gerisinde kaldı. A/B'de ise ilk 10'a girmeyi başardı yine.

Star'ın Pazar Sineması Kuşağı'nda yayınlanan Rocknrolla filmi beklentileri karşılayamadı ve çok gerilerde kaldı.

TRT 1'de yayınlanan Avrupa Avrupa dizisi A/B'de 28.olarak TRT adına önemli bir başarıya imza attı ve birçok rakibini geride bıraktı.

Araf Zamanı, totalde 15.sıraya yükselerek ilerisi için umut verdi. A/B'de ise dizi epey gerilerde.

Totalde 32. A/B'de ise 54.olan Al Yazmalım için yolun sonu çok yakın...

Son düzenleme:
O Ses Türkiye'yi ve Umutsuz Ev Kadinlari'ni izliyorum..

beyaz tv de kurtlar vadisi pusunun 8.bölümünü izledim :D

uek nı ızledım,su an behzat çyı ızlıyorum ama bugun pt2 de baya guzel yapım var ınsan zor secım yapıyor.

behzat ç izledim süper bir bölümdü ama reytingleri yine vasat gelir:)

trthd speed of life Belgeselini izledim. goruntuler muthişti. muhtemelen stutdio ortminda cekiyorlar. birde atvhd deki dadik hd dizileri izliyoruz. z
bizimkiler ne zaman kaliteli kamera kulacaklar merak ediyorum. tek mahsunun hayat devam ediyorun ilk bolumlerindeki kameralar iyiydi sonra onlarin kaliteside dustu

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]10[/TD]
[TD] BEHZAT Ç. BİR ANKARA POLİSİYESİ[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 22:12:56[/TD]
[TD] 24:04:00[/TD]
[TD] 01:27:00[/TD]
[TD] 4,44[/TD]
[TD] 12,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aslanim behsat a/b ilk 10 dan asa inmiyorsun

Umutsuz Ev Kadınları iki grupda da yükselerek zirveyi kapmış. Dizi gerçekten çok güzel bir dizi bunu hak ediyor. Tebrik ediyorum
O Ses Türkiye ya eski büyüsünü kayb etdi ya da millet her gün Acunu görmekten sıkıldı. Çünki dün yetenek sizsiniz de 10 reytingden 8 reytinge düşmüştü
Starın filmi kötü gitmiş. Düşler sinema kuşağı daha iyi gitmiş.Behzat Ç Abde iyi ama bir az düşmüş.
Al Yazmalım çökmüş. Bunda hem dizinin senaryosunun hem de atv`nin suçu var.
Araf Zamanı yükselmiş. Fox her zaman yaptığı gibi diziye 1 sezon yeni dizi yazacak. Babam İçin dizisine hala yeni dizi yazıyor.
Arka Sıradakiler dizisinin her iki grupda sadece özeti girmiş listeye.

Umutsuz Ev Kadınları iki grupda da yükselerek zirveyi kapmış. Dizi gerçekten çok güzel bir dizi bunu hak ediyor. Tebrik ediyorum
O Ses Türkiye ya eski büyüsünü kayb etdi ya da millet her gün Acunu görmekten sıkıldı. Çünki dün yetenek sizsiniz de 10 reytingden 8 reytinge düşmüştü
Starın filmi kötü gitmiş. Düşler sinema kuşağı daha iyi gitmiş.Behzat Ç Abde iyi ama bir az düşmüş.
Al Yazmalım çökmüş. Bunda hem dizinin senaryosunun hem de atv`nin suçu var.
Araf Zamanı yükselmiş. Fox her zaman yaptığı gibi diziye 1 sezon yeni dizi yazacak. Babam İçin dizisine hala yeni dizi yazıyor.
Arka Sıradakiler dizisinin her iki grupda sadece özeti girmiş listeye.

sorun acun değil o sesin formatı sıkıyo ilk formatı çok daha güzeldi ve beğenilmişti yetenek sizsiniz yarı finallere geçince bak reytingi nasılda artacak

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı diziyi izledim ve yine çok güzel bir bölümdü.

UEK arayi iyice acti Pazar günleri rakipsiz bir sekilde yolunda devam ediyor.

O ses Türkiye canli yayinlanmaya basladiktan sonra baya düstü bence Acun bu yarismayi önümüzdeki sezon yayinlamayacaktir.

Kim Milyoner olmak ister her zamanki gibi iyi bir sekilde devam ediyor. Bu arada Cocuklar Duymasinin PT2 de yayinlanan tekrari 3.5 Reyting almis buda gösteriyorki bu dizi carsamba gibi zor bir günde degilde böyle daha kolay bir günde yayinlansa 5 Reytingin altina düsmez.

Behzat C. Total de vasat olsada AB de ilk 10 a girmeyi basarmis.

STV de yayinlanan Farkli Desenler ise kanalinin yüzünü güldürmüs,

Araf Zamanı Fox'a göre gayet iyi

O Ses Türkiye zirveden uzaklaşmaya başladı

Umutsuz Ev Kadınlar zirve farkını açtı