29 Nisan 2014 Salı Reyting Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,342
Puanı
1,061
29 Nisan 2014 Salı günü reyting yorumlarını bu konuda yapabilirsiniz.

Bu bölümdeki mesajlarınız mesaj sayınıza etki etmeyecektir. Bu akşam ekrana gelecek olan Kurt Seyit ve Şura, Küçük Ağa, Analı Oğullu, Benim Için Üzülme, Kaçak, Seksenler ve Ekip 1 'Nizama Adanmış Ruhlar' dizi yorumlarınızı dizilerin yorum konusuna yapmanızı dileriz.

Bugün TV'de Ne Var? tıklayın.

İyi yorumlar, keyifli bir akşam dileriz.

Halkın dizisi [HASHTAG]#kucukaga[/HASHTAG] günü. :)

halkın dizisi [HASHTAG]#kucukaga[/HASHTAG] yine rahat zirveyi alacaktır:X

Analı Oğullu'nun tekrarını izlerim artık şuan televizyon izleyesim yok. :)

[HASHTAG]#kucukaga[/HASHTAG] yeni bölüm başladı 21:01.

anali oglu - senaryonun berbatlikda dibe vurdugu yapim.
- limon çiçekleri şarkisini yazan bir kalem bu kadar kotu olur mu? kotu olmanin bedeli ne?
- her recep ivedik çiktiginda keskin açiklamalarda bulunan isimler, şimdi recep ivedik kopyasinda buluşmuşlar, (buyuk konuşmamak lazım demek)
- Gulse birsel fazla karakterist tipler yazdigi için kuçumseyenlere ne demeli.
- kadroda olan bi çok ismin bi çok dizi/filmi/tiyatrosunu izlemesem, bu kadar uzulmezdim, bu kadar mecbur kalindi mi? bir bulut olsam gibi bir diziden sonra nasil zor olmuş, tahmin ederim.
- arka sokaklar / akasya duragi / kuçuk aga/gelini begenmeyen ben demek buyuk konuşmuşum, tvde iyi gunlerimizmiş.
- abartili oyunculuk + 90li yillarin yonetmenligi bu isimlere hiç yakişmadi.
- dikmen, aga, gelin, ana, ogul derken kurt seyit koy koy gezse kaç yazar.
- VICDAN - kayip gibi diziler iyi ki bittiler yoksa can çekmeleri hem izliyiciye hemde emekcisine buyuk ayip olurdu.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul özetsiz yeni bölümüyle başladı 21.40

[HASHTAG]#kucukaga[/HASHTAG] reklam 21:46. Reklam düzeni değişmiş. :)

Kurt seidi açtım ezan vardı eee reyting için herşey mubah şura Müslüman değil olsaydı başını ortmesi lazımdı. Ama dizide sabah namazı ezanında essalatü hayril minen nevm kısmını unutmamilar bu da iyiye işaret

Analı ogulluya 5 dakika zor dayandım berbat berbat ötesi bu senenin en kötü dizisi yasak olarak ilan etmiştim yasak dan özür diliyorum ))))

anali oglu - senaryonun berbatlikda dibe vurdugu yapim.
- limon çiçekleri şarkisini yazan bir kalem bu kadar kotu olur mu? kotu olmanin bedeli ne?
- her recep ivedik çiktiginda keskin açiklamalarda bulunan isimler, şimdi recep ivedik kopyasinda buluşmuşlar, (buyuk konuşmamak lazım demek)
- Gulse birsel fazla karakterist tipler yazdigi için kuçumseyenlere ne demeli.
- kadroda olan bi çok ismin bi çok dizi/filmi/tiyatrosunu izlemesem, bu kadar uzulmezdim, bu kadar mecbur kalindi mi? bir bulut olsam gibi bir diziden sonra nasil zor olmuş, tahmin ederim.
- arka sokaklar / akasya duragi / kuçuk aga/gelini begenmeyen ben demek buyuk konuşmuşum, tvde iyi gunlerimizmiş.
- abartili oyunculuk + 90li yillarin yonetmenligi bu isimlere hiç yakişmadi.
- dikmen, aga, gelin, ana, ogul derken kurt seyit koy koy gezse kaç yazar.
- VICDAN - kayip gibi diziler iyi ki bittiler yoksa can çekmeleri hem izliyiciye hemde emekcisine buyuk ayip olurdu.
Twitterda fazla gezicilik yapıyor vakit bulamamistir senaryo yazmaya anlayış göstermek lazım )))

Kurt Seyit ve Şura reklam 22.27

Kurt Seyit ve Şura reklam dönüşü 22.39

Son düzenleme:
[HASHTAG]#kucukaga[/HASHTAG] 22:42'de reklamlara girdi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...