Adini Feriha Koydum iki gruptada düsmüs.. gecen hafta kanal siralamalarinda totalde: 17 civari alirken ve ab'de 20 civari alirken simdi 15'lere düsmüs. Cocuklar Duymasin'da cok düsmüs... bellidi zaten bir dizi haftada iki kez yayinlatmak ne kadar mantikli olur ki? Atv kendi etti kendi buldu! Sihirli Annem cok iyi gitmis, büyük basari bravo! Hanimin Ciftligi zaten 6 hafta sonra final yapicak dizi yavas yavas sonlara gidiyor... Yahsi Bati iyi gitmis, Fox cuma aksamlari bundan sonra filmler yayinlatir... Kollama vasat.
Adini Feriha Koydum iki gruptada düsmüs.. gecen hafta kanal siralamalarinda totalde: 17 civari alirken ve ab'de 20 civari alirken simdi 15'lere düsmüs. Cocuklar Duymasin'da cok düsmüs... bellidi zaten bir dizi haftada iki kez yayinlatmak ne kadar mantikli olur ki? Atv kendi etti kendi buldu! Sihirli Annem cok iyi gitmis, büyük basari bravo! Hanimin Ciftligi zaten 6 hafta sonra final yapicak dizi yavas yavas sonlara gidiyor... Yahsi Bati iyi gitmis, Fox cuma aksamlari bundan sonra filmler yayinlatir... Kollama vasat.
Hanımın Çiftliği; 11-12 reyting
Adını Feriha Koydum; 8-8.5 reyting (İzleyici kitlesi Sihirli Annem' e yakın)
Deniz Yıldızı; 6 reyting
Sihirli Annem; 6-7 reyting
Geniş Aile; 3.5-4 reyting
Çocuklar Duymasın; 4 reyting (En düşük sonuçlarından birini alabilir)
Her Şeye Rağmen biraz yükselebilir, öpüşme sahnesinin reklamı çok yapıldı. 2.5-3 reyting.
Sihirli annem ise ilk bölümü olmasına rağmen 5 reyting bile alamamış.Sadece meraktan ilk bölümü izleyen insanlarıda düşünürsek,ilerleyen haftalarda çok gerilere düşecektir bence.
Yeni gelen küçükler varEvet ilk bölüm daha fazla reyting alacağını tahmin ediyordum, o kadar çok reklamı yapıldı ki (bölüm bitmiş olmasına rağmen Star TV ana sayfasında hala Sihirli Annem reklamları var) duymayan kalmamıştır heralde. Bence de 4 reyting seviyesine gerileyecek önümüzdeki hafta, daha sonra 3' lere düşecektir. Bu dizinin tekrarlarının izlenme oranı bile yeni bölüm kadar neredeyse. Eski hali çocuklar için güzeldi ama artık sarmaz bence. Çok değişmiş oyuncular. Defne Joy' da yok. Küçük, yaramaz Çilek kocaman kız olmuş, erkek oyuncu nerdeyse evlilik çağına gelmiş. Eskiden bu diziyi izleyen çocuklar genelde bunların yaşıtlarıydı, kendilerinden bir şeyler buluyorlardı ama artık zor, tutmaz.
Yeni gelen küçükler var
Zeytin, yeni Çilek olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?