29 Nisan 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 1 11.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 2 22.2%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Her Şeye Rağmen (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Sihirli Annem (Star)

Oy: 3 33.3%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 4 44.4%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Yahşi Batı - TV'de İlk (Fox)

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Başrolde "Aşk" (TRT 1)

Oy: 2 22.2%
  • Hülya Avşar Show (TNT)

• Kollama (STV)

• TV izlemedim

• Diğer (Lütfen belirtin)

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
ne biliyonuz ortaam belki geniş aile geçmiştir umudu kest

Sihirli Annem haftaya düşüş yaşayabilir. Çünkü bu hafta özetsizdi. Diğer diziler özetdeyken Sihirli Annem başladı. Star haftaya 1 saatlik özetle başlarsa bu dizi çok düşer.
Çünkü başladığı anda karşısında çok büyük rakipler olacak.

Yaşamaz kardesim bu dizinin reytinglerini önceden beri biliyorum coluk cocuk izliyor ben şahsen Çitliği İzledim

en fazla 3 bölüm sonra buda düşer şimdi herkes meraktan izliyor

Sihirli Annem'e bir saatlik özet falan konmaz zaten. En fazla 15 dakika olur o özet

Saat 21.30'da haydi çocuklar uyumaya reklamı yapılırken 21.00'de başlatacak değil diziyi Star

Genis Aile Sihirli Annem Sayesinde artıs göstercek tahminim Feriha düsmez artmazda ikinciliğe oturdu cocuklar duymasin gün geçtikce kötüye gidiyor Bugün /80 ihtimal

Hanımın Çiftliği
Adını Feriha Koydum
Sihirli Annem
Genis Aile
Cocuklar Duymasin

Bu Sekilde Olucak Haftalar geçsede pek bir değisiklik olmaz Genis Aile artık tutmuyor .

geniş ailenin tutması için sezon finali
yazın başlayıp izleyici kitlesini artırıp sene sonlarındada aynı izleyici kitlesiyle devam etmesi lazım aga

Adini Feriha Koydum iki gruptada düsmüs.. gecen hafta kanal siralamalarinda totalde: 17 civari alirken ve ab'de 20 civari alirken simdi 15'lere düsmüs. Cocuklar Duymasin'da cok düsmüs... bellidi zaten bir dizi haftada iki kez yayinlatmak ne kadar mantikli olur ki? Atv kendi etti kendi buldu! Sihirli Annem cok iyi gitmis, büyük basari bravo! Hanimin Ciftligi zaten 6 hafta sonra final yapicak dizi yavas yavas sonlara gidiyor... Yahsi Bati iyi gitmis, Fox cuma aksamlari bundan sonra filmler yayinlatir... Kollama vasat.

Kollama vasat mı?

Stv için çok başarılı hala!

Hanımın Çiftliği 10 reytinge düşmüş.
Adını Feriha Koydum tahmin ettiğim gibi bazı izleyicilerini bir diğer çocuk dizisi olan Sihirli Annem' e kaptırmış.
Çocuklar Duymasın en kötü sonucunu alarak 4 reytinge düşmüş. Bu tahminim isabetli olmuş bayağı.

Geniş Aile beklediğiminde altında sonuç almış. Ben yükseleceğini sanıyordum. Dizi hızla kan kaybediyor, acilen sezon finali yaptırılmalı, yazın yeniden başlatılmalı. Zuhal Topal 2-3 bölümlüğüne diziye geri gelmelidir.
Her Şeye Rağmen tahmin ettiğim gibi 2.5 reyting civarında almış.
Sihirli Annem beklediğimden de düşük alarak 5 reytingi bile aşamamış.
Deniz Yıldızı Nisan ayının en düşük sonucunu almış sanırım.

Tam Da Beklediğim Gibi Olmuş Ama Sihirli Annemi Ben 8 Civarı Alır Die Tahmin Ediyorum Yine büyük Başarıdır Starda Yayınlanıp O Kadar Dizi Arasında 3. Olmak Ve Sihirli Annem Çok İyi Başlangıç Yapmamış Çok Kötüde Değil Ortalama Reyting İle Başlamış

Beyaz Show son zamanlardaki en iyi oranlarını almış ama dün çok iyiydi.Özellikle mustafa sandal çok eğlenceli adammış muhabbeti süperdi.Bir de üstüne Hadise olunca reytingler çok iyi gelmiş..
Geniş ailenin durumu ise üzücü.Senaryo tıkandı artık.86 bölümdür hiçbir bölümünü kaçırmayan bir izleyicisi olarak dün bölümün çoğunda başka kanallara zapladım.
Hanımın çiftliği ilk defa bu kadar düştü galiba,bu sezon bitirmeleri çok doğru bir kararmış.
Sihirli annem ise ilk bölümü olmasına rağmen 5 reyting bile alamamış.Sadece meraktan ilk bölümü izleyen insanlarıda düşünürsek,ilerleyen haftalarda çok gerilere düşecektir bence.
Herşeye rağmen ise tamamen gereksiz bir çaba olmayacağı o kadar açık ve netki..

Bence Sihirli Annem gayet iyi başlamış. Zaten Hanımın Çiftliği bile 8 ratinglere düşmüş A/B'de.

Geniş Aile'nin bu kadar geride kalması gayet normal bence. Beyaz Show'un çok iddialı konukları vardı akşam ve Yahşi Batı'nın bir saatiyle de çakıştı. Daha da önemlisi dizinin akşamki bölümü epey vasattı.

Bence 90.bölüm ile sezon finali yapsın Geniş Aile.

Her Şeye Rağmen'in bir daha Cuma akşamı yayınlanacağını pek sanmıyorum. ATV bu ratinglere sabır göstermeyecektir. Son olarak Salı'da deneyebilirler diziyi. Bu da dizinin sonu olur...

Sihirli annem ise ilk bölümü olmasına rağmen 5 reyting bile alamamış.Sadece meraktan ilk bölümü izleyen insanlarıda düşünürsek,ilerleyen haftalarda çok gerilere düşecektir bence.

Evet ilk bölüm daha fazla reyting alacağını tahmin ediyordum, o kadar çok reklamı yapıldı ki (bölüm bitmiş olmasına rağmen Star TV ana sayfasında hala Sihirli Annem reklamları var) duymayan kalmamıştır heralde. Bence de 4 reyting seviyesine gerileyecek önümüzdeki hafta, daha sonra 3' lere düşecektir. Bu dizinin tekrarlarının izlenme oranı bile yeni bölüm kadar neredeyse. Eski hali çocuklar için güzeldi ama artık sarmaz bence. Çok değişmiş oyuncular. Defne Joy' da yok. Küçük, yaramaz Çilek kocaman kız olmuş, erkek oyuncu nerdeyse evlilik çağına gelmiş. Eskiden bu diziyi izleyen çocuklar genelde bunların yaşıtlarıydı, kendilerinden bir şeyler buluyorlardı ama artık zor, tutmaz.

Son düzenleme:
İlerleyen haftalarda düşecektir ama yine de çok fazla düşeceğini sanmıyorum. Sezon sonuna kadar ilk 10'dan çıkmaz. Yaz sezonunda ise zirveyi zorlar.

Bu arada Star, dizinin ilk bölümü olmasına rağmen epey reklam aldı akşam.

Fakat, Geniş Aile'nin reklamı sanırım sadece bir kez çıktı. Geniş Aile'de de çok sık reklam çıktı.

Yeni gelen küçükler var

Zeytin, yeni Çilek olmuş

Dün çok komik değildi.koyu gitti reyting geldi koyu geldi reyting gitti.senaristler anlamıyor musunuz seyirci zeynep ile cevahirin evlenmesini koyu bilalin aradan çıkmasını istiyor siz hala aynı ya yazık ne diyem bu reyting yakışmıyor geniş aileye

Yeni gelen küçükler var

Zeytin, yeni Çilek olmuş

Evet yeni gelen küçükleri gördüm
Ama 130 kusür yayınlanan bir dizi var ve aradan 5 yıl geçtikten sonra yeniden başlıyor, bu sefer yeni oyuncular geliyor. İzleyici ne kadar benimser bilemiyorum. Bence yazın başlasa daha mantıklı olurdu. Gerçi ben bu tip çocuk dizilerinin devrinin kapandığını düşünüyorum. Prenses Perfinya, Selena, Bez Bebek gibi.. Zirveyi zorlamaları imkansız. O dönem geçti.