- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Fetö ile olan sesli gülmüştüm@Bully sayaç yine yanlıs @Polat Şaşmaz 12 güldürü almıştı çocuklar duymasin isminin konusunda ama yok listede. @EFE UYSAL ayni konuda daha az güldürüyle var listede
Bu sayaç hatalı zaten, olduğu kadarıyla idare edeceksiniz artık, hiç paylaşmamaktan iyidir@Bully sayaç yine yanlıs @Polat Şaşmaz 12 güldürü almıştı çocuklar duymasin isminin konusunda ama yok listede. @EFE UYSAL ayni konuda daha az güldürüyle var listede
Aynen ama girmemiş gerçi ben 1 bucuk sene hic mesaj yazma listesine giremiyordum söylene söylene hatayi düzeltti @Bully sonrasinda ilk 5 ten çikmadimFetö ile olan sesli gülmüştüm
@Çiğdem- burdada açık ara birinciliğe koşmuş burayıda kaybettik artık ilk onlara zor giriyoruzBu sayaç hatalı zaten, olduğu kadarıyla idare edeceksiniz artık, hiç paylaşmamaktan iyidir
@Çiğdem- burdada açık ara birinciliğe koşmuş burayıda kaybettik artık ilk onlara zor giriyoruz
bu sefer seninde yardımlarınla 1.olmsuusz ama bu başarı ikimizin @destereBu sayaç hatalı zaten, olduğu kadarıyla idare edeceksiniz artık, hiç paylaşmamaktan iyidir