29 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Sultan (Kanal D)

• Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 4 36.4%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 2 18.2%
  • Seksenler (TRT 1)

• Firar (Star)

• Büyük Risk (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Yahu Arka Sokakların ardından ondan daha fazla izlenen bir dizi Sultan. 10 reyting aldı dün kesinlikle 11-12 reyting alırdı Salı Sultan

revan ilk güngü reytinglere kanma haftaya 10 alamicak kesanlı ab 1.cilikle basladi dibi gördü sonra

- - - Ekleme - - -

Bende senin gibi düşünüyorum ama gecen haftaki salı günkü yorumları hatırladım da ona da deginiyim dedim..

ayip yani kardes muhtesem 13.59 aldıgında ab de muhtesem ne olmus dagilmis diyordun fitili yakıyorsun sonra kavgayi ben baslatmadim diyorsun

Neyse sbt ufaktan ufaga ayarlama yapmış
))) sultanin tekrari beklediğim gibi 5 civari reyting almış
))) neyse dünun telafısını oldu bu
)))))

ÖBGZK iki grubtada oranlarini arttirmayi basararak zirvenin sahibi olmus tebrik ediyorum.

Pis Yedili Total de yoluna iyi bir sekilde devam ediyor, AB de ise yeterli reytingi aliyor.

Seksenler Total de TRT ortalamasinin üstünde AB de ise cok güclü bence karsisinda ÖBGZK gibi güclü bir Dizi olmasa AB de 10 Reytingi bulabilir.

Ucurum dün aksam yine efsane bir bölümle atv ekranlarindaydi, Adem cok erken ve aci bir sekilde öldü tam hikaye tikandi derken heyecan yine tavan yapti. Reytinglerde ise gec saatte yayinlanmasina ragmen iki grubtada 10. Olmayi basararak iyi bir gün gecirmis.

Konuya anket eklenmiştir.

- - - Ekleme - - -

Diziler düşer de yükselir de, bunu kabul etmek lazım, bir bölüm düşünce, "sonu geldi" dememek lazım.

Ozelıkle sbt reytınglerine bakarak yorum yapmak mayın tarlasında yürümek gibi

??? Bu kadar da olmaz abi..
Benim dedim şey sudur hep obgzk muhtesemi hep geciyodu bende Çarşamba günleri hep gecti diyodum ama muhteşemin pili bitti kelimelerini genelde sen kullaniyosun kryss

??? Bu kadar da olmaz abi..
Benim dedim şey sudur hep obgzk muhtesemi hep geciyodu bende Çarşamba günleri hep gecti diyodum ama muhteşemin pili bitti kelimelerini genelde sen kullaniyosun kryss

kardes ne anlation m.yüzyıl hep iyi zaten totalde 12 13 ab 15 civari alio gösteririm yazdiklarini kalırsın öle tabi çoktan mesajlari değistirdiysen ayri

kardes ne anlation m.yüzyıl hep iyi zaten totalde 12 13 ab 15 civari alio gösteririm yazdiklarini kalırsın öle tabi çoktan mesajlari değistirdiysen ayri

Öyle küçük hesapları sen yapıp değiştirirsin, kendinle karıştırma beni lütfen..

Muhteşem ne zaman totelde 15, 14 , 13 Almis?
Daha agb bile olcerken , bu sene hiç 15 bile alamamış

bide 15 diyo... Daha agb de alamiyo

totalde 15 demedim

12 13 ab 15 civari

yorumlarımı okumadan bosa palavra sıkıyorsun

Bu forumu uzun süredir takip ediyorum (Yazmasam içimde kalıcaktı
)Her neyse Uçurum Atv için çok güzel gidiyor.Adem ölmedi bence bir yerlerden çıkacak Kerem Deren seyirciyi şok etmeyi sever...

Moderatörün son düzenlenenleri:

selam kardes 😉

totalde 15 demedim

12 13 ab 15 civari

yorumlarımı okumadan bosa palavra sıkıyorsun

Eger plavra olsaydı , sen coktan 15 i yapistirmistin ama hersey belli ortada o yüzden daga uzatma , herkez herseyi goruyo, bak daha dışardan bı kisi bile senin sorun çıkardığından haberdar

revan ilk güngü reytinglere kanma haftaya 10 alamicak kesanlı ab 1.cilikle basladi dibi gördü sonra

Kreys sen de hep işine geldiği gibi konuşuyorsun.

Keşanlı Ali Destanı sbt'ye geçince düştü, agb'de yüksekti. Ama sen bunu dile getirmeden direkt Keşanlı dibi gördü diyorsun. Sbt'ye bir şey söylemiyorsun.

Ama İffet söz konusu olunca sbt İffeti düşürdü, İffet agb'de en az 5 alıyordu, İffet'in gerçek reytingi en az 5 diyorsun. Bahaneler buluyorsun. Sbt'ye inanmıyorsun.

Yorumlarının tutarsız ve taraflı oldu apaçık ortada. Biraz daha düşünüp de yaz bence. Belki daha tutarlı olur yorumların.

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]71[/TD]
[TD]ARAF ZAMANI[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]22:32:28[/TD]
[TD]24:47:04[/TD]
[TD]01:33:52[/TD]
[TD]0,98[/TD]
[TD]3,34[/TD]
[/TR]