uçurum niye yok
Özeti yayinlandigi için. Bir sonraki saatlik reytinglerde elbette yer alir 2.sirada
uçurum niye yok
Burdayım. dunden beri bu var ye bişey oldu garip garip rakamlar veriyor)))) sanırım sbt deneklerı bu hafta ruyalarında kanal d yi gördüler)))) başka acoklamasi yoktu. sbt bunu görüp haftaya bir düzeltme yapar artık))))))))
Kanal d obzgnin arkasına sutanı yapıştırmış))))) bu hafta ezberlerız artık artık sultani)))))
reyting
Ben de Diyarbakir sivesine alustum GhamzaaaaNasi ? becirirmiyim?
3 hafta sonra sezon finali yapiyor degil mi Yakup? Bence sezon finali çok hüzünlü olacak.. Malum baya oyuncular ayrilacak diziden..
senin şive biraz karadeniz şivesine benzedi)
Bende tam olarak bilmiyorum ne zaman sezon finaline girecek fks14 ama bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum. Bana da hüzün firtinasi oncesi mutluluğu gibi geliyor. Bakalım ne olacak..
sbt twitterdan tepkilerde var
Ne dirsen Selummm
- - - Ekleme - - -
Umarim yine aglatir bizleri..
bence erken yorum yaptın onun için sonuçlar şaşırtıcı geldi)
özetler 6 civarı alınca çökmüş dedin ama yeni bölümle uçtu)
sbt neyi düzeltsin eğer düzeltme yapıyorsa kafasına göre zaten inandırıcılığı sıfırlanır şu anda bile inanan yok)
Geçen haftaki rakamlar ile özet paraleldı bende yorum yaptım. ne olduysa 21 den sonra oldu)))) ya geçen haftada sorun var yada bu hafta da yada sbt geçen haftanın telafısını yapıyor veyahut yada haftaya durumu toparlayacak. muhtesemın haftalik birinciliği alması sbt ye dokundu mu ne))))
TNS ne zaman gelecek acaba.. Yeni sezonda mi gelir?
- - - Ekleme - - -
Kemal kusura bakma TOTAL dedin sandim, AB ÖBGZ 15-16 alir
Ben de Diyarbakir sivesine alustum GhamzaaaaNasi ? becirirmiyem?
- - - Ekleme - - -
ÖBGZ bile o kadar reyting alamaz, Sultan nasil alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?