29 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Sultan (Kanal D)

• Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 4 36.4%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 2 18.2%
  • Seksenler (TRT 1)

• Firar (Star)

• Büyük Risk (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Takas yolucuk sana yaramamış
ne yaptın hacı 3 :ambivalence:

aga durumu kötü söylim zaten şimdi aldığı reyting 10-15 değil 6 falan alıyo müzikleri değişmiş malesef çok kötü oldu bence seneye 3 e 4 e düşer

aga durumu kötü söylim zaten şimdi aldığı reyting 10-15 değil 6 falan alıyo müzikleri değişmiş malesef çok kötü oldu bence seneye 3 e 4 e düşer
10-15 değil tabii de
yani hacı yeni karakterler girer senaryo değişir elbet daha farklı olur sezon finali bomba olucak.

ilk başladığında güldürüyodu izliyodum ama artık beğenmiyorum

Aynen hacı önceden komedi ağırlıklıydı şimdi drama çevirdiler Gülcan,Trafo,Karabiber arasındaki dram, Küçükbey,Cimbom,Bayrampaşalı,Elçin arasındaki olaylar felan drama çevirdiler önceden böyle tartışıyolardı plan felan yapıyolardı çekişmeli gidiyodu bi hafta onlar bi hafta diğerleri felan
ama şimdi öyle değil...

aynen öyle çekişme falan planlar vardı orço on numaraydı şimdi dizinin müzikleri değişmiş çok kötü yapmışlar yeni müzikleri

Millet komedi seviyo.drami ne yapsinlar pis yedili de
zaten pis yedili komedi dizisi degil mi?

muhteşem ÖBGZ ye dakikalar kaldı ..

20:00 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.42 , 2) SHOW: 4.1 , 3) FOX: 3.8 , 4) TRT1: 2.79 , 5) KANAL7: 1.95
Detayları görüntüle ·

- - - Ekleme - - -

öbzg göçmüş. hep birlikte öbzgnin ruhuna ...
)))))))))))))))

Ne göçmesi , tAm tersine gecen haftaya nazaran yükselmiş
)

Uçurum var bu gece yılın bombasıdır bence en gerçekçi dizi en önemlisi uyarlama değil bu gece yine harika olucak Birkan Sokullu'da geliyor ohh misss