Takas yolucuk sana yaramamışne yaptın hacı 3 :ambivalence:
aga durumu kötü söylim zaten şimdi aldığı reyting 10-15 değil 6 falan alıyo müzikleri değişmiş malesef çok kötü oldu bence seneye 3 e 4 e düşer
Takas yolucuk sana yaramamışne yaptın hacı 3 :ambivalence:
40 civarına kadar çıkar bence yükseklik korkusu olduğu için geri 5 e düşer))
10-15 değil tabii deaga durumu kötü söylim zaten şimdi aldığı reyting 10-15 değil 6 falan alıyo müzikleri değişmiş malesef çok kötü oldu bence seneye 3 e 4 e düşer
10-15 değil tabii deyani hacı yeni karakterler girer senaryo değişir elbet daha farklı olur sezon finali bomba olucak.
10-15 değil tabii deyani hacı yeni karakterler girer senaryo değişir elbet daha farklı olur sezon finali bomba olucak.
Yok be Aga tutturdunuz Kanal D kanal D diye , yine ordada aynı oran alırKanal D ye Geçse Daha İyi Reytingler AlabilirBaşka Türlü Hayatta Yükselmez Ama Seksenler Seneye Pis Yediliyi Fena Dağıtır
ben izlemeyi bıraktım hayırlısı olsun
Yok be Aga tutturdunuz Kanal D kanal D diye , yine ordada aynı oran alır
- - - Ekleme - - -
izleyeydin
ilk başladığında güldürüyodu izliyodum ama artık beğenmiyorum
aynen öyle çekişme falan planlar vardı orço on numaraydı şimdi dizinin müzikleri değişmiş çok kötü yapmışlar yeni müzikleriAynen hacı önceden komedi ağırlıklıydı şimdi drama çevirdiler Gülcan,Trafo,Karabiber arasındaki dram, Küçükbey,Cimbom,Bayrampaşalı,Elçin arasındaki olaylar felan drama çevirdiler önceden böyle tartışıyolardı plan felan yapıyolardı çekişmeli gidiyodu bi hafta onlar bi hafta diğerleri felanama şimdi öyle değil...
aynen öyle çekişme falan planlar vardı orço on numaraydı şimdi dizinin müzikleri değişmiş çok kötü yapmışlar yeni müzikleri
Aynen hacı önceden komedi ağırlıklıydı şimdi drama çevirdiler Gülcan,Trafo,Karabiber arasındaki dram, Küçükbey,Cimbom,Bayrampaşalı,Elçin arasındaki olaylar felan drama çevirdiler önceden böyle tartışıyolardı plan felan yapıyolardı çekişmeli gidiyodu bi hafta onlar bi hafta diğerleri felanama şimdi öyle değil...
Seksenler Başladı
reytingi kuvvetli diziler geç başlar mesela öbgz daha bir saat sonra yeni bölümüyle ekranda oysa seksenler hemen başlamış))))
Ne alakası var özet veriyor şimdi trt 1 in normal saati Sakarya Fırat neden erken başlıyo o zaman??
banane sakarya fırattan ben öbgz den bahsediyorum)
20:00 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.42 , 2) SHOW: 4.1 , 3) FOX: 3.8 , 4) TRT1: 2.79 , 5) KANAL7: 1.95
Detayları görüntüle ·
- - - Ekleme - - -
öbzg göçmüş. hep birlikte öbzgnin ruhuna ...)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?