Zeyno Favori Üye Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4,273 Reaksiyon puanı 7,331 Puanı 560 Konum Manisa45 6 Aralık 2021 #21 The_Erinch' Alıntı: Kızzz artık o ne bilecek....takma dişlerini düşürmüş onları arıyor @xemrexxx in kuzenine tokatı atarken fırlamış diyorlar Genişletmek için tıkla ... O dişlerinde başına gelmeyen kalmadı be anacım geçen günde Akın diye dişlediği adamın yanağından zor söküp aldıydım nasıl bi kıtladıysa artık @Angelica Reactions: Angelica
The_Erinch' Alıntı: Kızzz artık o ne bilecek....takma dişlerini düşürmüş onları arıyor @xemrexxx in kuzenine tokatı atarken fırlamış diyorlar Genişletmek için tıkla ... O dişlerinde başına gelmeyen kalmadı be anacım geçen günde Akın diye dişlediği adamın yanağından zor söküp aldıydım nasıl bi kıtladıysa artık @Angelica
Aserat Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,077 Reaksiyon puanı 65,089 Puanı 1,061 Konum İstanbul 6 Aralık 2021 #22 Genel konu sayısında düşüş var sanki zirvede hep 40-50 konu olurdu.
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,251 Reaksiyon puanı 60,398 Puanı 1,060 Yaş 40 Konum Kayseri 6 Aralık 2021 #23 Zeyno' Alıntı: O dişlerinde başına gelmeyen kalmadı be anacım geçen günde Akın diye dişlediği adamın yanağından zor söküp aldıydım nasıl bi kıtladıysa artık @Angelica Genişletmek için tıkla ... ne ara beee ------ The_Erinch' Alıntı: Kızzz artık o ne bilecek....takma dişlerini düşürmüş onları arıyor @xemrexxx in kuzenine tokatı atarken fırlamış diyorlar Genişletmek için tıkla ... Zeyno' Alıntı: Çok şükür artık senle yazışırken çay içmemem gerektiğini üçüncü püskürtmemden sonra öğrendim canıma susamadım sonuçta Diğer konuya gelince @Angelica bilir o konuları Genişletmek için tıkla ... Maalesef öyle tekrar yaptırmam gerekiyor dişleri Reactions: STAR
Zeyno' Alıntı: O dişlerinde başına gelmeyen kalmadı be anacım geçen günde Akın diye dişlediği adamın yanağından zor söküp aldıydım nasıl bi kıtladıysa artık @Angelica Genişletmek için tıkla ... ne ara beee ------ The_Erinch' Alıntı: Kızzz artık o ne bilecek....takma dişlerini düşürmüş onları arıyor @xemrexxx in kuzenine tokatı atarken fırlamış diyorlar Genişletmek için tıkla ... Zeyno' Alıntı: Çok şükür artık senle yazışırken çay içmemem gerektiğini üçüncü püskürtmemden sonra öğrendim canıma susamadım sonuçta Diğer konuya gelince @Angelica bilir o konuları Genişletmek için tıkla ... Maalesef öyle tekrar yaptırmam gerekiyor dişleri