29 Kasım 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 8. Bölüm | Kanal D

• Gönül Dağı - 195. Bölüm | TRT 1

• Ben Leman - 9. Bölüm | NOW

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Güldür Güldür Show - 420. Bölüm | Show TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben Leman'ım dünkü bölümün meyvesini haftaya yer. Haftaya yeniden artarız. ❤️
Gönül Dağı halen çok iyi, tebrikler.
Güller ve Günahlar 9.20'ye yükselmiş. Asla bu kadar yüksek reytingi hak etmiyor.

now'un yeni dizi haberleri gelmeye başladı bu oranlarla sakıncalı ile ben Leman gözden çıkarılır.

Ben Leman uçup kaçmıyor ama istikrarlı şekilde devam ediyor hele ki çok fazla izlenen iki rakip diziye karşı iyi direniyor. Total ve ABC her hafta sabit gelirken AB bölüm içeriğine göre inip çıkıyor geçen hafta biraz durgun geçince bu haftaya yansımış ama bu bölümün pozitif etkisi gelecek haftaya taşınır bence. Kanal D aksiymiş gibi gösterse de cumartesi dizi tutturmak hiç kolay değil NOW da yıllardır bu konuda sıkıntı çektiği için şimdilik ufukta final tehlikesi olduğunu düşünmüyorum.

Güller ve Günahlar artık ciddiye alınabilecek seviyeden uzaklaştı o yüzden reytingini yorumlayamıyorum.
Uzak Şehir ve Eşref Rüya'nın yüksek reytinglerini çok iyi anlıyorum ama bu dizi asla 9 alabilecek bir iş değil doymadılar mavi topu şişirmeye.

Güller ve Günahlar'ın oranlarından pek haz etmesemde 6 sezondur aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyan Gönül Dağı'nı zirveden ittiği için tebrik edebilirim belki.

Cuma günü 3 kuşağı da BL'ye ayıran NOW'un pişmanlığını görmeyi isterdim.
HKÇ tekrarı yayınlansa haftaya 8+ reyting gelirdi.

Güller ve Günahlar’ın bölümü çok iyiydi. Oranlara şaşırmadım. Diziye hakim olmayan isimlerin reytinge burun kıvırmasıda tuhaf.
Dizinin son sahnesi klişe olaylarına mı geçiş yapıyoruz dedirtmişti ama fragmanda neyseki öyle bir durumun olmadığını gösterdiler. Fragman çok çok iyi.
Dizinin senaryosu bir yerden sonra tıkanacak bir senaryoya benziyor ama şimdilik üstüne katılarak ilerliyorlar.
Kanal D yıllar sonra kendine geldi. İyi bir sezon geçiriyorlar.
Ben Leman dizisinde o ilk sahne spoi olayı diziye olan ilgiyi olumsuz etkiledi. Yorumlarda bu daha fazla belirmeye başladı. O kısımlar dizideki heyecanı öldürüyor. Benim için öyle oldu.
Gönül Dağı eski oranlarından uzak ama kanal için bu oranlar gayet iyi. Bu sezon son sezonu olacak mı bakalım.

Yurt dışında yaşayan biri olarak şunu diyim ; etrafımdali herkes Güller ve Günahları izliyor 😂

Oranlar şişirilme değil sadece 2. sezonuyla sert düşüş yaşayacak o kadar 😂😂

Ben Leman direniyor ama Ocak ayında pes edebilir...

Reactions: Emre Ozansoy
serhat ,kaç defa farklı adamı kızın babası diye dövecek. eninde sonunda tıkanacak. ayrıca dizi çok düz. reyting geliyor fakat dizi ben pek kaliteliyim demiyor.

Reactions: Dosi
serhat ,kaç defa farklı adamı kızın babası diye dövecek. eninde sonunda tıkanacak. ayrıca dizi çok düz. reyting geliyor fakat dizi ben pek kaliteliyim demiyor.
O kısmına artık dur dedirttiler (bir süreliğine) ama İşin sonunda serhat babası çıkacak buna inanıyorum

Tıkanacaktır elbet ama uzun bir süre daha zirvenin tadını çıkaracaklardır. Farklı hikayelere yelken açarlar zamanla.

Reactions: Dante