Gönül Dağı 195. bölüm
GönüldağıGönül dağı
serhat ,kaç defa farklı adamı kızın babası diye dövecek. eninde sonunda tıkanacak. ayrıca dizi çok düz. reyting geliyor fakat dizi ben pek kaliteliyim demiyor.Güller ve Günahlar’ın bölümü çok iyiydi. Oranlara şaşırmadım. Diziye hakim olmayan isimlerin reytinge burun kıvırmasıda tuhaf.
Dizinin son sahnesi klişe olaylarına mı geçiş yapıyoruz dedirtmişti ama fragmanda neyseki öyle bir durumun olmadığını gösterdiler. Fragman çok çok iyi.
Dizinin senaryosu bir yerden sonra tıkanacak bir senaryoya benziyor ama şimdilik üstüne katılarak ilerliyorlar.
Kanal D yıllar sonra kendine geldi. İyi bir sezon geçiriyorlar.
Ben Leman dizisinde o ilk sahne spoi olayı diziye olan ilgiyi olumsuz etkiledi. Yorumlarda bu daha fazla belirmeye başladı. O kısımlar dizideki heyecanı öldürüyor. Benim için öyle oldu.
Gönül Dağı eski oranlarından uzak ama kanal için bu oranlar gayet iyi. Bu sezon son sezonu olacak mı bakalım.
O kısmına artık dur dedirttiler (bir süreliğine) ama İşin sonunda serhat babası çıkacak buna inanıyorumserhat ,kaç defa farklı adamı kızın babası diye dövecek. eninde sonunda tıkanacak. ayrıca dizi çok düz. reyting geliyor fakat dizi ben pek kaliteliyim demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?