29 Kasım 2024 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kızılcık Şerbeti - 78. Bölüm | Show TV

• Arka Sokaklar - 692. Bölüm | Kanal D

• Yalı Çapkını - 85. Bölüm | Star TV

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Kara Ağaç Destanı - 27. Bölüm | TRT 1

• Kim Milyoner Olmak İster? - 1128. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Doğruyu söylediler ama 2 Hafta da cezayı aldılar, halbuki yılların dizisi Arka Sokaklar ceza almamalıydı bence de

Reactions: AhmetBayram
Yalı Çapkını dün aşk dolu (Seyran-Ferit'li bolca) bir bölümdü ama yine de düşmüş. Çünkü zamanında bu ikiliye çok kötü sahneler yazdınız. Artık o aşk dolu sahneler asla geçmiyor. Sezon sonu kesinlikle bitmeli!

Kara Ağaç Destanı 3.08'e yükselmiş ama artık final yapacak zaten, önemi yok yani.

Arka Sokaklar 5.54'e yükselmiş, tebrikler. 19 sezondur ayakta dizi, büyük tebrikler.

Kızılcık Şerbeti 11.75'e yükselmiş, büyük tebrikler ona da. 4. Sezon'u kesin yapar Faruk Turgut.
Biz bunu NOW'uma transfer ettirelim. Ama @mrt-06 vermez ki.

Son düzenleme:
Gerçekten güzel ve sağlam yazılacaksa, hakiki bir olay kurgusu yapılacaksa Kızılcık Şerbeti'nin 4. sezonu olması gerekiyor, fazlasıyla hak ediyor.

Ama 2 saatlik sürelerle bu mümkün olmayacaksa, verimli bir senaryo çıkmayacaksa; haziranda istikrarlı ve başarılı bu oranlarıyla final yapması da gayet yerinde olacaktır, kocaman tebrikler... 👏🏻🧿💫

Kızılcık Şerbeti artık hiçbir elle tutulur yanı kalmayan mantıksız senaryosuyla rakipsizliğin ekmeğini yemeye devam ediyor. Bu gidişle 4. sezonu görmeyi bırak Yasak Elma gibi 6 sezona ulaşır. Şakir Paşa Ailesi cuma olur da rekabet yaratır diye umutluydum ama onu da koymayacaklar ve durum bu şekilde devam edecek anlaşılan.

Yalı Çapkını'nda fanların sevmediği karakterler bir bir diziden çıkarıldı ama reytinglere kar etmedi işte sosyal medyaya göre iş yapmanın sonu.

Arka Sokaklar iddialı bir konuyu ele almasına rağmen pek yükselememiş böylece RTÜK cezalarının tek başına reyting yükseltmediğini anlamış olduk. Ama bir yandan da bölümün PR'ının fazla yapılmadığı söyleniyor o yüzden normal karşılamak lazım.

Dün yorum konusunda da yazdığım gibi, eğer yayınlanan ilk fragman kaldırılmasa ve bir de Selin&Mesut kısmına yoğunlaşıldığı ikinci fragman gelseydi çok daha farklı bir tablo görebilirdik Arka Sokaklar için, o yüzden bu sonuçlar üzücü. Yine de tüm ekibin emeğine sağlık.
19. sezonunda 5 reyting almak büyük bir başarı.

RTÜK korkusu

Yılbaşı sonrası Halef ve Kral Kaybederse geldiğinde şutlanacak muhtemelen.
Ocak sonu son olur bence uzatmadan 90'da bitirsinler hem Mert hem Afra bir daha 90 bölümlük dizi görmeyebilirler

Dizi resmen ilk sezonun reytingiyle 3. Sezon'u gördü sen TOTAL'de zaten 12-13'lerden sezon sonu 6'ya düştün neyine senin 3. Sezon

Güzel ve sağlam yazılmak nursema nın koca konusunda @Emre Ozansoy ve @serhatt ı sollaması demek ya da esas çiftlerin 3.kez evliliğe gitmesi , çek çek maşallah

Reactions: serhatt
Rüyada dil balığı görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, kazancının artacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine işarettir.
Ahh ahh tövbe etseydim dediklerin olurdu. Masterchefte dil balığı vardı. İzlerken uyuyakaldim ondan gördüm

Reactions: cokiyitvci