29 Kasım 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Urfalıyam Ezelden?

Star yine saçmalayıp tutmayan diziyi aldı dediğimde bazı aynştaynlar laf atmıştı bana.

Noldu aynştayn?
))) Zarar zarar...

UE yerine dizi tekrarı yayınlasa daha kârlı olur.

Kertenkele ve Kiraz Mevsimi'ne tebrikler.

Sungurlar dünkü bölümden 8 reytinge yakın beklerken dizi düşmüş 😱

şefkat tepe ne zaman 10 reyting aldı ?

Yok agam şefkat tepe 10 aldığını hatırlamıyorum belki bir iki defa almıştır o da zor yani.
Gerçi bende hep alıyor yazmadım ama
madem öyle şöyle düzeltiyim en az 8 alıyordu yanii garanti 8 i vardı hatta bir ara 11 lere çıkmıştı ...
neden sungurlar şimdi o düzeyde değil??

Urfalıyam Ezelden ABC1'de 5. olarak iyi gitmiş
Ab'de ortalam Total'de kötü gitmiş ama zaten ABC1'de böyle devam ettiği sürece final yapmayacaktır

Kiraz Mevsimi uzun zamandır en iyi günlerinden birini yaşamış, dizinin daha çok yükseleceğini sanmıyorum.

Güllerin Savaşı'nın toparlanması şart, yayınlandığı kanal belli.

Aga alıyordu sürekli Arka sokakları geçiyordu biri 8 diğeri 10 alıyordu...
şefkat tepe en fazla 9.80 aldı aga bir daha da o orana ulaşamadı zaten
ama bu sene her dizide düşüklük olduğunu düşünürsek normal yani,beni şaşırtan bu haftaki reytingler,bugün stv dizisi zirvede olmadığı için gariplik yok bu akşam küçük gelin zirveyi alırsa yarın yine gariplik olduğu söylenmeye başlar

madem öyle şöyle düzeltiyim en az 8 alıyordu yanii garanti 8 i vardı hatta bir ara 11 lere çıkmıştı ...
ne 11'i aga

Bak onda haklısın ama bu sezon hem oyuncular tam oturmadı malum çoğu oyuncu değişti ve yerlerine gelenler halen kabullenilmedi izlenenler tarafından. Ayrıca senaryo biraz daha ilerleyince bence reytingler yükselecektir. Zaten şefkat tepe ikende sezona böyle başlıyordu ve sonradan yükseliyordu.

Aldı aga yaa öyle hatırlıyorum bulursam atarım ama epey zordur bulmak...

Bence Küçük Gelin alır klasik total konusu işteee ama bence Sungurların alamaması ilginç Küçük gelinde değilde OHb de alabilir klasik totaller...

Valla o kadarına dikkat etmedim ama Kordun Celil falan çıktı düştü diyorlardı ??

yok aga 10'u hiç geçemedi bak istersen forumda reyting tablosunun bulunduğu tabloya

@denizz19 un gülleri düşmüş

kirazlar toplanmaya başlamış
sungurlar iyi gidiyor
kertenkele o ka tartışmaya normal sonuçlar
nurella kopmuş gitmiş

Aga kordon çıktı ama aynı rolü başkası devam ettirecek ama o da daha girmedi. Ayrıca dizinin başrol tarzındaki şahin aslı havin diziden çıktı. @kvp-medya agam bende hatırlıyorum bir ara ya 11 yada yakın bir şey almıştı.

totelde surgurlar ve kertenkele ikisi birden düşünce kiraz mevsimi aynı oranlarını koruyup zirvede yer edinmiş bu hafta
diğer haftalar sungurlar tekrar oranlarını yükseltir ama kertenkele artık düşme aşamasın girdi bence kirz mevsimide aynı oranlarda devam eder
🙂🙂🙂

Bende hatırlıyorum ama emin olamadım ...
agalar siz tahminimce anlıklardan öyle hatırlıyonuz anlıklarda 10u geçiyordu ama aldığı en fazla reyting 9.80 oldu
https://fav10.net/forum/threads/Şefkat-tepe-sungurlar-dizisinin-tüm-bölümlerinin-reytingleri.226459/

Parlağına acı bari düşer falan demişsin kmye

Bu tarz bnmi yorumlamamissin tabi kızlar yuzunden demi