Kurtuluş Son Durak mı?
Kurtlar Vadisi Pusu mu?
Kayıp Şehir mi?
Umutsuz Ev Kadınları mı?
Ağır Roman Yeni Dünya mı?
Hangi yapım günü zirvede tamamlar?
Sıralama ve reytingler nasıl olur?
hayret bi şey ÖZEL
Son düzenleme:
muhteşem yüzyıl
kuzey güney
fenerbahçe maçı
ve diğerleri..
- - - Ekleme - - -
yanlış günü değerlendirmişimde neyse yine böyle olur sonuçlar
O kadar düşük almaztotal - ab;
1. kurtlar vadisi pusu 12.5 / 11
2. kayıp şehir 6.5 / 7.5
3. kurtuluş don durak 5.5 / 6
5. umutsuz ev kadınları 5 / 5
muhteşem yüzyıl 10 geçemiyo demişsin geçen sezon 11-14 arası aldı my ort. 12 aldı , bu sezonda sadece bayramda düşük geldi sonra 10nun altına düşmedi dizi hatta 12 reytinge de çok yaklaştıyenı üyeyim vadi bugun bundan sonrakı hafta ve haftalardada bırıncı olacaktır artık eski reyting düzeni yok ben berenin oynadığı dizilerin reytinglerinin 17 nin altına düştüğüne az şahit oldum.ancak bu reyting operasyonundan evveldi.dikkat ederseniz bu reyting operasyonu yapıldığında hangi dizilerle hangi yapımcıların isimlerinin çıktıgını görürsünüz.buna en güzel örnek bu seneki muhteşem yüzylı görebilirsiniz totalde 10 reytingi geçemiyor.bide geçen seneki total reytinglerine bakmanızı öneririm.artık maniplasyonla reyting arttırma devri bitmiştir.bide vadiyi geçme mevzu var bakıp görecegiz.geçen seneye göre reytinglerini inanılmaz arttıran vadi var.bakın eğer berenin dizisi sezon başında olmuş olsaydı vadiyi geçerdi çünkü vadi geçen sezon düşüşteydi.daha öncede burda yazmıştım .bu süreç zarfında kimsenin tahmin edemediği ölçüde vadi toparlandı ve eski vadi tadına yaklaştı.ve çıkışı sürüyor.bence bu çıkışı kanal d de tahmin edemedi tıpkı biz vadi severler gibi.hepimize süpriz yaptı vadi.inanılmaz geri dönüş var.heryerde vadi konuşuluyor.fragmanı bile kendi sitesinde 3 milyonu geçer oldu.bunun içindir ki kanal d bence burada stratejı hatası yapmıştır vadiyi yok sayarak.bu dizinin ocakta başlıyor olması vadi için bulunmaz bir nımet olmuştur .çünkü vadi kendini toparlamış yükselen bir trende ulaşmıştır.vadi eğer bu kurgusunu gizemliliğinı devam ettırırse vadinin yanına bırakın berenı hiç dizi yaklaşamaz.biraz uzun oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?